ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΟ ΒΑΤΕΡΟ!!!
 
Συναρπαστικός τελικός διεξήχθει στο ΔΑΚ Κοζάνης για την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣ Κοζάνης, ανάμεσα στον Εθνικό Βατερού και την Πρόοδο Κομνηνών.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες να
προσέχουν τις άμυνές τους, ώστε να μην δεχθούν γκολ.
Καλύτερο το δεύτερο μέρος, με τον Εθνικό να δίχνει τις πρωθέσεις του από το 47' λεπτό, με τον Κιβρακίδη να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του (1-0).
Η Πρόοδος δεν εγκατέλειψε, ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε αρκετά και έφερε καρπούς στο 77' λεπτό με τέρμα που πέτυχε ο Αρσενίδης (1-1).
Όλοι περίμεναν πως ο αγώνας θα πάει σε παράταση, αλλά ο νεοεισελθέντας Σόφογλου απέδειξε πως ο αγώνας έχει διάρκεια 90' (2-1). 
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
9' Σουτ του Αδαμίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
12' Απ' ευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Μετικάνο, ο Κυπτσίδης έδειωξε με δυσκολία.
20' Ο Ζηνόβιος στόπαρε άψογα, επιχείρησε το σουτ, αλλά ήταν άστοχο.
47' Λάθος μεταβίβαση από ποδοσφαιριστή των Κομνηνών, ο Ζηνόβιος τροφοδότησε τον Κιβρακίδη στον κενό χώρο και με εύστοχο σουτ έδωσε το πρωβάδισμα στην ομάδα του (1-0).
70' Σουτ του Βαρυτιμίδη πάνω από τα δοκάρια του Κυπτσίδη.
77' εκτέλεση κορνερ από τα δεξιά για τα Κομνηνά, δεν μπόρεσαν να απομακρίνουν οι αμυντικοί του Βατερού και από ευνοική θέση δεν δυσκολεύτηκε ο Αρσενίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζηνόβιου (1-1).
83' Τυχερό το Βατερό σε αυτήν τη φάση διαρκείας στην εστία του, όταν ο Αναγνώστου πλάσαρε σε κενή εστία, πρόλαβε ο Σαριόγλου και απομάκρυνε, η μπάλα στα πόδια του Αραμανίδη, το σουτ βρήκε σε σώματα.
  90' Λύτρωση για τον Εθνικό Βατερού, όταν μετά από σέντρα στην περιοχή ο Σόφογλου ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυπτσίδη (2-1). 
Άριστη η διαιτησία από τους: Πλιάκης, Τσαμπάζης, Κουτσιακουτσίδης. 4ος Κοεμτσίδης.
Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ζηνόβιος, Αποστολίδης, Συμελίδης, Φωτιάδης, Σαριόγλου, Γκοντοβάς (80' Σοφόγλου), Κιβρακλιδης, Μετικάνος, ΖηνόβιοςΝ., Νάνος (45' Βαρυτημίδης), Τσιόνης.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ: Κυπτσίδης, Μαργαρίτωφ, Συμεωνίδης, Αρσενίδης, Ιωαννίδης, Αδαμίδης, Λαζάρωφ (Πεινίδης), Μπουράκης, Λυκόπουλος (45' Κων/νίδης), Αραμαδανίδης, Γιαννακίδης (65' Αναγνώστου).
φωτορεπορτάζ; Kostas Digos

Δεν υπάρχουν σχόλια: