ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

Η Ένωση Ποντίων Πολίχνης, το Κ.Μ.Π.Χ. "Κύκλος", Χορευτικό Τμήμα Δ.Ε. Δ. Συκεών, ο Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Χ.Ο.Θ.) και το Χορευτικό Τμήμα του Κέντρου Νεότητας Χαλάστρας, διοργάνωσαν για 5η συνεχή χρονιά, την φιλανθρωπική εκδήλωση "ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ", στην προσπάθεια να συνεισφέρουν στο έργο της ελληνικής Εταιρείας Αυτιστικών Ατόμων (παράρτημα Θεσσαλονίκης).
Την εκδήλωση αυτή εμνεύστηκαν πριν από 5 χρόνια οι χοροδιδάσκαλοι των παραπάνω συλλόγων, με σκοπό να βοηθήσουμε αυτούς που... το έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο η εκδήλωση, με την προσπάθεια όλων μας, στέφεται με επιτυχία, και συνεισφέρει σε διαφορετικά ιδρύματα κάθε φορά. Έτσι και φέτος, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ., πεντακόσιοι και πλέον χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Για τον σκοπό αυτό, την Ένωση Ποντίων Πολίχνης συνόδευσαν μουσικά οι: Στάθης Νικολαΐδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Πελαγία Τσοπουζίδου και Κώστας Χαλκίδης, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους.





 ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΟΛΙΧΝΗΣΑθανασίου Διάκου 26Τ.Κ. 56533Πολίχνη - ΘεσσαλονίκηΤηλ. & Fax 2310666810www.pontioipolichnis.grinfo@pontioipolichnis.
e-pontos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις