ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...........Tέρμα τα αστεία...

olimpik400.gifΗ UEFA έτσι και αλλιώς είχε προειδοποιήσει με τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών με αναστολή... Και αφού δεν συμμορφωνόμαστε, για τον Ολυμπιακό την διπλασίασε, ενώ με την πρώτη ευκαιρία, να είστε βέβαιοι πως το ίδιο θα κάνει και με τον Παναθηναϊκό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ίσως πληρώσει ακριβά την αδυναμία των λίγων να προσαρμοστούν στους κανόνες ομαλής συμπεριφοράς που δείχνουν οι πολλοί και ο...

Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Europa League χωρίς κόσμο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η καμπάνα έπεσε... βαριά στους ερυθρόλευκους, για τα επεισόδια στα οποία συμμετείχαν οι οπαδοί του στο ματς με την Μπορντό. Ετσι και αλλιώς ήταν υπό επιτήρηση και η UEFA σε μια προσπάθεια να συνετίσει τους ερυθρολεύκους τους έφερε αντιμέτωπους με μια από τις πιο βαριές τιμωρίες στην ιστορία τους.

Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό, είναι πως έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση και το δυσάρεστο πως συνήθως τις ομάδες που τιμωρούνται από υποτροπή η UEFA δεν τις "χαϊδεύει".

dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις