ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε σόου της Τζούλιας

Για το νυχτοκάματο στην Κρήτη γδύθηκε και... βγήκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, που βρέθηκε αντιμέτωπη με μια μεγάλη έκπληξη: όχι, δεν ήρθε ο Ιάν εκ Γαλλίας για να την καμαρώσει, αλλά οι άνδρες του ΣΔΟΕ πήγαν να την ελέγξουν!
Όσο η ξανθιά λικνιζόταν και χάιδευε τους θαμώνες του κέντρου δείχνοντας τον εσωτερικό της κόσμο, ο Μένιος αναλάμβανε να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στους «ράμπο» του... υπουργείου Οικονομικών.
«Ποιός σας κάλεσε;» ρώτησε ο μεγα-μάνατζερ τους ελεγκτές, λες και οι άνθρωποι είναι... θίασος που πάει δεξιά και αριστερά για να κάνει την δουλειά του.
«Από τα κεντρικά» ήταν η απάντηση των «ράμπο», που πήραν απόδειξη από το νυχτερινό κέντρο και διαβεβαίωσαν πως -αυτή τη φορά τουλάχιστον- όλα ήταν σύμφωνα με τον νόμο.
Από την πλευρά της, η Τζούλια δήλωσε στο Star πως η εμφάνιση στην Κρήτη ήταν μια εξαίρεση στις αφιλοκερδείς εμφανίσεις της για το καλό της τέχνης: «σήμερα δε θα τραγουδήσω αφιλοκερδώς. Έχω όλα μου τα χαρτιά, τα δελτία παροχής υπηρεσιών. Είμαι καθόλα νόμιμη και δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογούμαι για τη δουλειά μου», είπε χαρακτηριστικά.
Πιο... ρεαλιστής πάντως ήταν ο Μένιος που είπε φάτσα - φόρα πως ήταν εκεί για να τα πάρουνε!
Πάντως, το ΣΔΟΕ κοντεύει να γίνει... μέρος του σόου της Τζούλιας, αφού σε κάθε της εμφάνιση είναι εκεί για να ελέγχει. Εξάλλου, κοτζάμ 3σελιδο της θυροκόλλησαν στο σπίτι της στην Εκάλη με το οποίο την καλούν να προσκομίσει πρόσθετα στοιχεία για τα φορολογικά της.
Στο μεταξύ, η ξανθιά ετοιμάζεται να στείλει το γραμματάκι της στον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής την Δευτέρα, με αφορμή όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και την μήνυση που άσκησε εναντίον της.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις