ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τις αθλήτριες του Γ.Σ.Γ.


Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄και Παγκορασίδων Α΄(13-15 χρονών), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στο ΄Αργος Ορεστικό (Καστοριά).
Οι αθλήτριες του Γ.Σ.Γ. που συμμετείχαν στους αγώνες, έφεραν τις παρακάτω επιτυχίες:
1) ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, 13 χρονών: 2η θέση στα 1.000 μ. με χρόνο 3΄11΄΄. Η μικρή αθλήτρια του Συλλόγου έκανε μια φοβερή κούρσα πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ΄.
2) ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΑ, 13 χρονών: 3η θέση στα ...
150 μ. με χρόνο 21΄54΄΄. Δυναμική ήταν η εμφάνιση της Αλεξίας, αφού αγωνιζόταν με αθλήτριες δυο χρόνια μεγαλύτερης απ' αυτήν.
3) Στη σκυταλοδρομία 4Χ80, ο Γ.Σ. Γρεβενών, κατέλαβε τη 2η θέση. Την ομάδα της σκυταλοδρομίας αποτέλεσαν οι: Μπουγά Αθηνά - Βιτορίνο Μαρία - Ζαρκογιάννη Αλεξία - Ζωγράφου Βασιλική.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Γρεβενών συγχαίρει όλες τις μικρές αθλήτριες που αγωνίστηκαν και έφεραν αυτές τις επιτυχίες καθώς και την προπονήτρια του Συλλόγου Ιωάννα Σπανού, που απέδειξε ακόμα μια φορά την ποιότητα της δουλειάς της. ΄Οταν εργάζεσαι μεθοδικά σίγουρα θα ανταμειφθείς.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Σπανού, τη ρωτήσαμε για το μεγάλο ρεκόρ της μικρής Βασιλικής Ζωγράφου και μάλιστα σε τόση μικρή ηλικία. Σημειώνουμε ότι ήδη η μικρή Βασούλα κατέπληξε το παναλλήνιο με τις επιδόσεις της και παρακολουθείται στενά απ' τους εθνικούς προπονητές.
Η κ. Σπανού μας απάντησε, "ότι η Βασούλα διαθέτει ένα μοναδικό ταλέντο. ΄Εχει άριστη φυσική κατάσταση, ο σωματότυπος της είναι ξεχωριστός και τέλος διαθέτει όχι μόνο πόδια, αλλά και μυαλό. Σε όσους αγώνες έχει συμμετάσχει, έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους της και σίγουρα μια μέρα αναμένω απ' αυτήν ένα μεγάλο ρεκόρ. Εργάζεται καθημερινά πολλές ώρες στην προπόνηση και είμαι ευτυχής που μπορώ να ασχολούμαι με παιδιά που διαθέτουν θέληση και μεράκι. Θεωρώ ότι πειράματα στον αθλητισμό είναι έγκλημα. ΄Ολα είναι συνδυασμός ταλέντου και δουλειάς του αθλητή.
΄Οσον αφορά το χρόνο της Βασιλικής είναι εξαιρετικός για την ηλικία της.΄Εχουμε κάνει σε συνεργασία με τη Διοίκηση πενταετή προγραμματισμό για τον καθέναν απ' τους αθλητές μας, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές ηλικίες.
Για μας λοιπόν είναι φυσικό επακόλουθο οι επιτυχίες των παιδιών μας, γιατί φροντίσαμε πρώτα απ' όλα να χτίσουμε γερά θεμέλια. Τώρα είμαστε στην ευχάριστη θέση  μετά από αδιάκοπη προσπάθεια, πολλές συζητήσεις μεταξύ μας, συνδυασμό παλαιών και νέων ιδεών, να πόμε ότι σιγά σιγά δικαιωνόμαστε και πανηγυρίζουμε για τις επιτυχίες, που πρώτα απ' όλα ανήκουν στα παιδιά για τον απεριόριστο χρόνο που διαθέτουν στις προπονήσεις και τους αγώνες".
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις