ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΟΣΦΠ: Για πάντα στο Λιμάνι ο Λούα Λούα…

Την απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τρεζόρ Λομανά Λούα Λούα φαίνεται ότι έχουν πάρει στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως», οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι δύσκολα θα βρουν κάποιον παίκτη με τα προσόντα του Κονγκολέζου με τα χρήματα που αμείβεται. Για αυτό το λόγο σκέφτονται να τον... κρατήσουν για ακόμη δύο χρόνια, όπως προβλέπει η οψιόν που υπέγραψαν οι δύο πλευρές τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι θέλησε να βοηθήσει την ομάδα, παρότι ήταν σε «καραντίνα» από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, και την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό περιμένουν να είναι ακόμη καλύτερος στα πλέι οφ και να πάρουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ίσως μετά τους αγώνες κατάταξης της Σούπερ Λίγκας να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Ρώτησε για Κάλστρομ!
Στο προσκήνιο επανέρχεται το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες ζήτησαν από τον ατζέντη που τους έχει προτείνει τον Σουηδό μεσοεπιθετικό να μάθει τις απαιτήσεις της Λιόν.
Η γαλλική ομάδα φέρεται να ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του 28χρονου άσου από τα 4 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο παίκτης αμείβεται με 200.000 ευρώ το μήνα (περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως).
Κάποιοι εκτιμούν ότι, όταν οι δύο ομάδες καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, οι αξιώσεις των Γάλλων μπορεί να μειωθούν, ενώ αυτή τη στιγμή τα χρήματα που παίρνει αυτή τη στιγμή ο Κάλστρομ θεωρούνται πολλά.
* Στον Ολυμπιακό φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος παραχωρείται από τον Εργοτέλη έναντι του ποσού των 200-300 χιλιάδων ευρώ, με το ενδεχόμενο η κρητική ομάδα να πάρει κάποια έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Κρητικός τερματοφύλακας έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τη «Διεθνή Ένωση».
* Δύο εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του Τζιοβάνι Μορένο φαίνεται ότι είναι η τελική απαίτηση της Ατλέτικο Νασιονάλ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως».
Σκέφτεται να κρατήσει τον Μπόσκο!
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν. Αν η ομάδα κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, είναι πιθανό ο 41 ετών να παραμείνει προπονητής των Πειραιωτών τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οταν ο Μαυροβούνιος ανέλαβε τα ηνία των «ερυθρόλευκων», έδινε εξετάσεις, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης ήθελε να διαπιστώσει πως θα τα πάει σ' ένα μεγαλύτερο αριθμό αγώνων απ' ό,τι στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν αντικατέστησε τον Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, τα παραπτώματα των ποδοσφαιριστών ήταν πολλά και αυτό έδινε την εντύπωση ότι ο Μπάντοβιτς δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πολύ σοβαρό τον 41 ετών προπονητή και φέρεται να σκέφτεται το σενάριο να τον κρατήσει ως πρώτο προπονητή της ομάδας.
Την ίδια ώρα, οι επαφές με άλλους προπονητές δεν έχουν σταματήσει και ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Στην κορυφή της σχετικής λίστας παραμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ έχουν ακουστεί τα ονόματα του Κλοντ Πιέλ, του Ζαν Φερναντέζ (της Οσέρ) και έχουν προταθεί οι Φατίχ Τερίμ, Μανόλο Χιμένεθ, Χουάντε Ράμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις