ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Αυτούς θέλει!!! η ΑΕΚ

ΑΕΚ
Πέντε είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, όπως αναφέρει η «SportDay». Στο «στόχαστρο» της «Ένωσης» βρίσκονται ο Ζεοβάνι, ο Ταυλαρίδης, ο... Λυμπερόπουλος, ο Κυριαζής και ο Αργυρίου. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν κάνει ήδη κινήσεις για την απόκτησή τους, με τις περιπτώσεις του Ταυλαρίδη και του «Λύμπε» να είναι πιο προχωρημένες.
Μάλιστα, οι δύο Έλληνες παίκτες αναμένεται σύντομα να έχουν στα χέρια τους και τις επίσημες προτάσεις της ΑΕΚ. Όσον αφορά την υπόθεση του Ζεοβάνι, εξαρτάται από εκείνη του Νάτσο Σκόκο. Στα υπ’ όψιν της των διοικούντων την «Ένωση» βρίσκονται ο Γιώργος Κυριαζής και ο Ανέστης Αργυρίου.

Συγκεκριμένα:

Ζεοβάνι:
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως είναι η πιο δύσκολο μεταγραφική υπόθεση στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Μαντούκα φέρεται να έχει πει στον 30χρονο παίκτη να αποδεχτεί πιθανή πρόταση της «Ένωσης». Παρόλα αυτά, σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα θα παίξει το αν θα υποβιβαστεί η Χαλ Σίτι στην Τσάμπιονσιπ. Το συμβόλαιο του Ζεοβάνι στην αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2011, ενώ οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τις 900.000 ευρώ.
Στάθης Ταυλαρίδης:
Η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού της Σεντ Ετιέν φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και θα μπει σύντομα στην τελική της ευθεία. Ο 30χρονος στόπερ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και μετά τις πρώτες συζητήσεις με την «Ενωση», οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Η συμφωνία με την ΑΕΚ αναμένεται να σφραγιστεί σε ένα ποσό που δεν θα φτάνει τις 500.000 ευρώ.
Νίκος Λυμπερόπουλος:
Η περίπτωση του παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ιδιαίτερη. Πρώτον στην ΑΕΚ δεν υπάρχει επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του πολύπειρου άσου, ενώ μπορεί να καλύψει το έλλειμμα ηγετικών προσώπων στα αποδυτήρια της ομάδας και είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο της «Ένωσης». Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ικανοποιημένος από όσα άκουσε (την Μεγάλη Τρίτη) από τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος προτίθεται να του προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με περίπου 550.000 ευρώ ετήσιες απολαβές).
Γιώργος Κυριαζής:
Το όνομα του αμυντικού της Σαλερνιτάνα είχε ακουστεί στη συνάντηση που είχε γίνει ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Βασίλη Αδαμίδη. Ο 30χρονος παίκτης μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ετήσιες απολαβές του είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνες του Ταυλαρίδη. Οι πρώτες επαφές έχουν γίνει και η περίπτωσή του θα εξεταστεί.
Ανέστης Αργυρίου:
Αρκετά δύσκολη φαντάζει η περίπτωση του 22χρονου αμυντικού του Πανθρακικού, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε δοκιμαστεί στην Μπλάκμπερν. Επίσης, άνθρωπος της αγγλικής ομάδας είχε παρακολουθήσει τον νεαρό άσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εμφανίζεται έτοιμος να κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση των «rovers». Τον Αργυρίου έχει ξεχωρίσει ο Μπάγεβιτς και οι Ακρίτες φέρονται να αξιώνουν 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, αν και δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις των διοικούντων την ομάδα να πέσουν στις 500.000 ευρώ.
* Στην Αθήνα φτάνει το Σαββατοκύριακο (πιθανότατα το Σάββατο) ο Νίκος Νοτιάς και θα είναι παρών στη Γ.Σ. της 23ης Απριλίου, στην οποία θα συζητηθεί η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο.

* Αύριο αναμένεται να συναντηθεί ο Σταύρος Αδαμίδης με τον μάνατζερ του Σκόκο, Παύλο Διαννή, και μετά θα μπουν στην τελική τους ευθεία οι υποθέσεις των Γκέντσογλου, Αραμπατζή, Παυλή και Μανωλά, οι θα εκπροσωπηθούν από τους μάνατζέρ του. Όσον αφορά το θέμα του Μπλάνκο, θα τεθεί στο τέλος του μήνα. Ο κ. Αδαμίδης αναμένεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον ατζέντη του Αργεντινού, αν και εκείνος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ.

* Την απόφαση να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Παναγιώτη Ταχτσίδη έλαβε η διοίκηση της Τζένοα και ενδέχεται εντός της ημέρας να τη γνωστοποιήσει στην ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay».

  www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις