ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

SuperLeague ...σχόλια κ.α.

Μια πολύ μεγάλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, να ΟΠΑΠάς.
Δεν παίζεται ο γιατρός. Πρωταθλητής γαρ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
΄Ομως ο βαψομαλλιάς τους την έφερε, που πηγαίνει συνέχεια κομμωτήριο και χρεώνει την ΠΑΕ ένα σκασμό λεφτά για το μαλλί...
Bυντρίνιο μου, τι παιχταράς είσαι εσύ! Τι ντρίμπλα έκανε το άτομο! (κοίτα τι έφτασα να γράφω...)
Φοβερά τα πανό για τον Πατέρα: "Nικόλα, στο πλοίο των ονείρων μας θα είσαι για πάντα καπετάνιος"!
Tι γκολάρα έβαλε το Νινί μας πάλι!(Jonni)
Ντιόγο: ΄Eχεις τον ίδιο χρόνο με τον παραπάνω να ακολουθήσεις θεραπεία να απαλλαγείς από την καραγκουνίτιδα, αλλιώς θα πέσεις σε βαθιά κατάθλιψη.
Ζαϊρί: ΄Εχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να εξαφανιστείς από προσώπου γης, ειδικά μετά την αναφορά σου στα βαζέλια (...τόλμησε ο φουκαράς να πει ότι  δίκαια πήραν τον τίτλο).
Τι μετάλλαξη είναι αυτή που έχει υποστεί ο γαύρος; Από εκεί που έφερνε τα μεγάλα ονόματα και πέταγε τα πεντοχίλιαρα σαν ...πετσετάκια, τώρα δεν δίνει τ΄ άγγελού του νερό.
Σιγά σου λέει μην πάρουμε τον Τζαβέλα και κάνουμε μάγκα τον Τσακίρμαν. Που θέλει να βγάλει όλη τη σεζόν με τα λεφτά που θα παντελονιάσει από τη μεταγραφή.
Μέχρι την Αρσεναλ θυμηθήκανε που κάνει το ίδιο και σου λέει γιατί όχι κι εμείς. Τώρα βέβαια το γεγονός ότι η Αρσεναλ στηρίζεται εδώ και χρόνια στον Βενγκέρ, ενώ στον γαύρο κάθε φορά που βήχει ο θείος αλλάζει ο προπονητής, τους διαφεύγει. 
Στην ΑΕΚ τώρα είχαμε την "Ωρα της Αλήθειας". Οι ΑΡΔ σε ρόλο Ευγενίας Μανωλίδου και ο Αδαμίδης απέναντί τους έτοιμος να τα απαντήσει και στις πιο σκληρές ερωτήσεις. 
Τα είπε που λες ο Αδαμίδης τα πράγματα όπως είναι και έπεσαν οι ΑΕΚτζήδες σε κατάθλιψη.
Κι επειδή και οι ΑΕΚτζήδες δεν μασάνε κουτόχορτο, κατάλαβαν ότι αυτά που έλεγε ο Αδαμίδης είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Πανιώνιος γίναμε σου λέει. Εκεί φτάσαμε. Να δίνουμε τους καλύτερους παίκτες μας στο βάζελο και στον γαύρο.
Τώρα ο  Ντούσκο; Μουντιάλ έχουμε, πόσο πια να αντέξει η κωλοφαρδία του μπαρμπα Οτο; Θα πάει αυτός στο Εσεν και ο πρίγκιψ στην Εθνική. Και θα ζήσουν αυτοί καλά. Εμείς δεν ξέρω αν θα ζήσουμε καλύτερα.
Η απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας, στο παιγνίδι με τη Καβάλα, όχι μόνο δεν προβλημάτισε κανέναν, αλλά βρέθηκαν κάποιοι άσχετοι, που ζήτησαν από το Σάντος, να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι αυτοί ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της ομάδας από το Γιουρόπα Λιγκ, και από το θεσμό του Κυπέλλου από το Γιαννινα, είναι ο ταπετσιέρης που κάνει τον προπονητή στο ΠΑΟΚ;
Δεν μπορούν να αντιληφθούν όλα αυτά τα παιδιά, ότι αν ο ΠΑΟΚ σήμερα βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση, αυτό οφείλεται στον κουρασμένο Ολυμπιακό, στη διαλυμένη ΑΕΚ, και φυσικά στη δική τους μοναδική στήριξη;
Δηλαδή, αν στο τιμόνι της ομάδας δεν βρίσκονταν ο Σάντος, αλλά ένας άλλος προπονητής, υπήρχε περίπτωση ο ΠΑΟΚ, να βρίσκεται χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος;
Tώρα πρέπει ν' αποφασίσουμε. Ποιον θα υποστηρίξουμε στον τελικό; Χάρη ή Βάζελο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις