ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Μπάντοβιτς: «Συνέχεια με το ίδιο πάθος»...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 2-1(video)

Μπάντοβιτς: «Συνέχεια με το ίδιο πάθος»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την θέληση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του στη νίκη επί της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που ζήτησε τα ίδια στοιχεία και για τα επόμενα ματς.
"Παίξαμε πολύ καλά. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και φτάναμε πιο εύκολα στο γκολ. Μετά από την...
ισοφάριση, είχαμε ένα διάστημα όπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Αλλά και η ΑΕΚ κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες να απειλήσει", υπογράμμισε αρχικά.
Όσο για το τι άλλαξε σε σχέση με την εικόνα στην Θεσσαλονίκη, ο νεαρός τεχνικός τόνισε: "Μιλήσαμε με τα παιδιά. Πιστεύω ότι είδατε πως οι παίκτες είχαν πάθος και θέληση. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τι σημαίνει η δεύτερη θέση και αυτό προσπαθώ να τους εξηγώ και γω. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και ήταν σημαντική νίκη. Αλλά πρέπει να δείξουμε την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος στα επόμενα ματς".

Στην συνέντευξη Τύπου επισήμανε στο ξεκίνημα των τοποθετήσεών του: "Σίγουρα ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά.
Ειδικά στις αρχές του Α' μέρους πήγαμε πολύ καλά, βάζοντας και γρήγορα το γκολ. Μετά το πέναλτι χάσαμε λίγο την οργάνωσή μας. Υπήρχαν και διαστήματα που η ΑΕΚ θα μπορούσε να σκοράρει.
Για μένα όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες πρέπει να βάζεις γκολ, ώστε να μην έχεις το άγχος της ισοφάρισης. Όλα αυτά τα ματς είναι δύσκολα. Είναι ντέρμπι.
Τώρα έχουμε πάλι δύο μέρες για να μιλήσουμε και να μαζευτούμε. Θα κοιτάξουμε το πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς.
Επίσης είπε για:
Τους παίκτες που συμπλήρωσαν κάρτες:
Ο Ντουντού συμπλήρωσε 7 κάρτες και ο Ζεβλάκοφ 4 ενώ κάρτες συμπλήρωσε και ο Λούα. Θα δούμε αύριο το πότε θα τους δηλώσουμε να μην παίξουν.





Για το πέναλτι της ΑΕΚ:
Δεν έχω εικόνα για το πέναλτι. Δεν το ξέρω.
Για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο δεκάλεπτο:
Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που είχαμε καλή εικόνα και στα οποία βγάζαμε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα είχαμε πολλές τελικές προσπάθειες. Το παράπονό μου είναι πως δεν τις τελειώσαμε.
Για την μη αλλαγή του Λούα:
Σίγουρα σε εμάς φέτος υπάρχει δυσκολία με τις επιλογές. Με τον Άρη που έπαιξε μπροστά ο Λούα ήταν το καλύτερό του ματς. Με αυτό το σκεπτικό.τον έβαλα σήμερα και τον κράτησα μέσα.
Για τον Ντάτολο και την απόδοσή του:
Μιλήσαμε με τον Ντάτολο πολλές φορές. Έβλεπα πως κάνει μεγάλη προσπάθεια. Είναι πλέον πιο συγκεντρωμένος. Ήταν δική μου η απόφαση να γυρίσει. Θεωρώ ότι έκανε ένα καλό παιχνίδι. Προσπάθησε πολύ.
Για τον Ντουντού, το πόσο βοηθάει τον χώρο του κέντρου και το διάστημα της αποχής του:
Σίγουρα έλλειπε ο Ντουντού. Πέρυσι έδειξε την ποιότητά του. Σίγουρα ο Ολυμπιακός μαζί του είναι διαφορετικός.

πηγή

1 σχόλιο:

COSTANTINOS είπε...

τραβα ρε να ξουριστης με το μουσακι φιλοσοφε των σερβων
κοιτα ρε πατριδα ενα ολοκληρο ημιχρονο η αεκ μας ειχε παρει τις πλατες και ο μαλακοβιολης εβγαλε τον ματ και κρατησε την μαιμου απο το κογκο
τρεμε καπελο ερχεται ο μποσκο

Δημοφιλείς αναρτήσεις