ΣΙΝΕ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.......Δεν πρόλαβε ο Τόρο, μέσα ο Μαρέσκα

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί τελικά να υπολογίζει στον Βασίλη Τοροσίδη για τον υπέρ πάντων αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο έλληνας διεθνής δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που νιώθει στον αχίλλειο τένοντα και το Σάββατο (1/5) ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα. Ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή και ο μαυροβούνιος τεχνικός ελπίζει πως θα τον έχει... ετοιμοπόλεμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη και την εξαφάνιση του βαθμολογικού πλεονεκτήματος, το ματς με την ΑΕΚ είναι πλέον κλειδί για την εξέλιξη των πλέι οφ και ο Μπάντοβιτς το ξέρει πολύ καλά. Γι' αυτό και την Παρασκευή (30/4) μίλησε στους πιο έμπειρους, τονίζοντάς τους πως είναι στα χέρια τους να αλλάξουν την κατάσταση. Αλλωστε, στο Λιμάνι δεν έχουν την πολυτέλεια άλλης απώλειας και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο.
Το δυσάρεστο για το τεχνικό επιτελείο είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τοροσίδη, αλλά και στους Ζαϊρί, Ντιόγκο και Στολτίδη, που ήταν ήδη γνωστό ότι θα απουσιάσουν. Αντίθετα, ο Εντσο Μαρέσκα προπονήθηκε κανονικά και εκτός απροόπτου θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, κάτι που ισχύει και τον Χεσούς Ντάτολο, η καραντίνα του οποίου έλαβε τέλος.
Ο Μπάντοβιτς αναμένεται να επαναφέρει το 4-4-2, με τον Νικοπολίδη να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία και τους Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ζεβλάκοφ ή Πάντο να αποτελούν την αμυντική τετράδα από αριστερά προς τα δεξιά.
Από την στιγμή που ο Μαρέσκα βρίσκεται στην αποστολή, συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί δίπλα στον Ντουντού στη μεσαία γραμμή, με τον Λεντέσμα να θεωρείται αουτσάιντερ. Ο Λούα Λούα θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα, ο Ντάτολο την αριστερή και οι Μήτρογλου, Ντάρμπισαϊρ θα είναι οι δύο επιθετικοί.
Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Ντιόγκο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Στολτίδης που ταλαιπωρείται από ίωση παρέμεινε στο σπίτι του.
Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Όσκαρ, Λεντέσμα, Ντάτολο, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις