ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΥΡΣΟΣ

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την πορεία της ομάδας, λόγω της αντικειμενικής αδυναμίας της να ανταποκριθεί στο μεγάλο οικονομικό βάρος που επωμίζεται, αναζητά τις διεξόδους και δίνει τη μάχη για να βρεθεί λύση στο ζήτημα της επιβίωσης και της εξόδου από το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Αγόγγυστα και με κατανόηση για τη δύσκολη συγκυρία, ξοδέψαμε και την τελευταία ικμάδα της υπομονής μας, αναμένοντας να τηρηθούν οι υποσχέσεις που λάβαμε κατά την περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, τόσο εμείς όσο και η επιτροπή στήριξης που δημιουργήθηκε για το σκοπό της αποτροπής της διάλυσης της ιστορικής ομάδας της πόλης,.
Ήρθαν όμως οι απανωτές διαψεύσεις και έφτασε πια ο κόμπος στο χτένι. Η ανταπόκριση των εκπροσώπων των φορέων στις ανειλημμένες και διακηρυγμένες από καιρό υποχρεώσεις τους είναι μέχρι στιγμής μηδενική.
Η ποδοσφαιρική σεζόν τελειώνει και ούτε ένα ευρώ από όσα το καλοκαίρι υποσχέθηκαν δεν έχει μπει μέχρι στιγμής στα ταμεία της ομάδας.
Αποφασίσαμε λοιπόν σαν πρώτο βήμα να καλέσουμε τα μέλη της επιτροπής στήριξης Πυρσού τη  Δευτέρα 17 Μαϊου και ώρα 9 το βράδυ για να δούμε μαζί το φλέγον πρόβλημα και να αναζητήσουμε τους από κοινού τρόπους αντιμετώπισής του.
Καλούμε τους φιλάθλους των Γρεβενών που στήριξαν με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες την ομάδα να είναι σε εγρήγορση. Η περηφάνια και το μέλλον της ομάδας βρίσκονται σε πρωτοφανή και προφανή κίνδυνο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΜΑΣ!!!!
                               Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις