ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Συγγνώμη και... μήνυμα αντεπίθεσης από τον Αντώνη Νικοπολίδη στους συμπαίκτες του

Την ευθύνη για την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στους συμπαίκτες του, ενώ έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη με τον «δικέφαλο».
«Συγγνώμη, εγώ φταίω για την ήττα. Αν δεν είχα... κάνει αυτό το λάθος, δεν θα είχαμε χάσει. Θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας», τους είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό:
«Θα τους κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη και θα το δείτε. Πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε την Τετάρτη στην έδρα μας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».
Από την πλευρά τους, οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον κάνουν να ξεχάσει το λάθος που έκανε στο παιχνίδι της Κυριακής: «Ολοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Πάμε τώρα να τους κερδίσουμε».
Ο Ντουντού επανέρχεται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενώ εκτός από τους τραυματίες Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγο και Στολτίδη, θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Ζεβλάκοφ, ο οποίος παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να... ξεδώσει σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.
Περίπου 20.000 κόσμος αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει νωρίς (16:45).
Αλλωστε, μόλις τελειώσει το παιχνίδι, οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα κατευθυνθούν στο κλειστό του Ρέντη, όπου διεξάγεται ο τέταρτος -και ίσως τελευταίος- τελικός της Α1 βόλεϊ των ανδρών.

2 σχόλια:

COSTANTINOS είπε...

πατριδα τα εμαθες τα σημερινα φανταζομαι
λοιπον ευχομαι να βγουμε τελευταιοι μα την παναγια
τωρα θα με ρωτησεις γιατι
πατριδα αθανατη τρεια παιχνιδια του ολυμπιακου ο αρχηγος που φοραει την φανελα η οποια ειναι το συμβολο η σημαια δεν ειχε το σημα της ομαδας
οπως το ακους δεν ειχε το σημα
δηλαδη επειδη ο σωκρατης παυλα μπακαλης δεν βρισκει επενδυτη παυλα μαλακα εχει φερει τον θρυλο σε αυτο το απιστευτο χαλι
και δεν τους κρεμασαν εξω απο το καραισκακη και καθομαστε και ασχολουμαστε ?
τα μυνηματα που παιρνω απο κατω ειναι οτι παμε για πολεμο
και ξερεις οτι περιμενουν να ξεσπασουν μετα και απο το παρισι εχουν μαζευτει και τοσα πολλα στη μπαλα οποιον παρει ο χαρος αυριο
να ξεχασουν το σημα ?αυτο δεν γινεται στα περιφερειακα πρωταθληματα και ομως το ειδαμε κ αυτο
τη να πω ρε πατριδα ντροπη αισχος και αηδια

VATOLAKKIOTIS είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΒ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις