ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ 2010» (update) (05/06/2010)

Στο ξενοδοχείο "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" που βρίσκεται στην καταπληκτική τοποθεσία Αγιος Παύλος Νάουσας (Κουτσούφλιανη, είναι το παραδοσιακό της όνομα), σε υψόμετρο 1.269 μέτρα και 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο "Τρία-Πέντε Πηγάδια" του Βερμίου, θα...
φιλοξενηθεί το 1ο Τουρνουά Υποδομής «Αχίλλειον 2010».
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε τρεις χρονικές περιόδους.
Συγκεκριμένα:
•           Α΄ : Από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ως και την Δευτέρα 22 Ιουνίου και αφορά ομάδες Νέων (γενν. 1993-94). Κόστος 150 ευρώ
•           Β΄ : Από την Δευτέρα 22 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου και αφορά ομάδες Τζούνιορ και Πρετζούνιορ. Κόστος 150 ευρώ
•           Γ΄: Από την Τρίτη 29 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου και αφορά ομάδες Παίδων (γενν. 1995-96). Κόστος 110 ευρώ
Η κάθε ομάδα θα δώσει τέσσερις αγώνες, τρεις για την προκριματική φάση και έναν κατάταξης.
Η ευγενική άμιλλα και η φιλία μεταξύ των ομάδων αποτελεί το πρώτο ζητούμενο του τουρνουά. Παράπλευροι στόχοι είναι η συλλογή εμπειριών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των στελεχών των ομάδων, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία των αθλητών, η χαρά του παιχνιδιού για όλους τους πρωταγωνιστές.
Στην τελετή λήξης, θα διοργανωθεί γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα των χορηγών για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ, ενώ το πνεύμα της διαιτησίας έγκειται στο να απολαύσουν τα παιδιά το παιχνίδι καθώς οι διαιτητές θα συμβάλλουν με τη γνώση και την εμπειρία τους χωρίς περιττές υποδείξεις. Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ιατρός.
Καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά στις εγκαταστάσεις του "Αχίλλειον" θα βρίσκεται, μεταξύ άλλων κυνηγών ταλέντων, ο σκάουτερ των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής, Κώστας Μάρκου, ο οποίος θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των μικρών άσων και θα επιλέξει τους διακριθέντες για προεπιλογή στην κυανόλευκη ΠΑΕ.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Κύπελλο θα δοθεί στην νικήτρια ομάδα του Ομίλου.
Έπαθλα θα απονεμηθούν στους πρώτους σκόρερ και τους καλύτερους τερματοφύλακες την ηλικιακής κατηγορίας.
Ειδικό Fair Play βραβείο στην πιο αθλητοπρεπή ομάδα των αγώνων.
Αναμνηστικό έπαθλο συμμετοχής σε κάθε ομάδα.
Μετάλλιο συμμετοχής θα δοθεί σε κάθε αθλητή.
ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
•           Το κόστος συμμετοχής ανά αθλητή είναι 110 ευρώ στην Γ΄ περίοδο (τρεις διανυκτερεύσεις), ενώ από 150 ευρώ ανά αθλητή την Α΄ και την Β΄ περίοδο (τέσσερις διανυκτερεύσεις). Περιλαμβάνει τη διαμονή στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ, καθώς και την πλήρη διατροφή (πρωινό και δύο γεύματα).
•           Η διαμονή προπονητών και συνοδών είναι δωρεάν (δύο ανά ομάδα).
•           Σε περίπτωση που οι ομάδες θελήσουν να μετακινηθούν με έξοδα των διοργανωτών στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, το κόστος είναι 15 ευρώ ανά άτομο. (Μεταφορά από και προς Θεσσαλονίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις