ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Οι 11 στρατιώτες για το θαύμα!!!

H Ελλάδα τα παίζει όλα για όλα σήμερα στις 17:00 απέναντι στην σκληροτράχηλη Νιγηρία, για την πρόκριση στη επόμενη φάση του Mundial. Μετα την τελευταία προπόνηση, που διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά κάτω από δριμύ ψύχος ο Ότο Ρεχάγκελ δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα - ο Πρίττας έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και όπως έδειξε...
στη χθεσινή προπόνηση, θα παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, οι οποίοι θα είναι οι Κυργιάκος, Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Τζόρβας, ενώ ο Βύντρα θα πάει δεξιά αντί του Σεϊταρίδη και ο Τοροσίδης θα παραμείνει αριστερά. Στη μεσαία γραμμή θα διατηρήσουν τη θέση τους οι Κατσουράνης και Τζιόλης, με τον Καραγκούνη να έχει μάλλον ειδικό ρόλο, αφού ο Γερμανός τεχνικός σκέπτεται να τον χρησιμοποιήσει προωθημένο στην αριστερή πλευρά. Οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Σαλπιγγίδης στο δεξί άκρο και ο Γκέκας στην κορυφή, καθώς πρόθεση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα είναι να "χτυπήσει" τη νιγηριανή άμυνα, για την οποία έχει επισημάνει πως έχει προβλήματα στο κέντρο της, με δύο ταχείς ποδοσφαιριστές.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας και πάνω από όλα τύχη και ένα γκολ (το πρώτο μας) το οποίο να "καίει". Μακάρι το άστρο μας να λάμψει και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις