ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

12 εκ. ευρώ από Γιουνάιτεντ για Νίνη

 Πρόταση για τον έλληνα άσο αναμένεται να κάνει η αγγλική ομάδα στο Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσιεύμα του ξένου Τύπου.
Το ποσό των 12 εκατομμύρίων ευρώ φέρεται ότι έχει πρόθεση να προσφέρει στο Παναθηναϊκό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ξένου Τύπου.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται να προστεθεί κοντά σε άλλα πολλά, τα οποία γράφονται για τον άσο των «πρασίνων» το τελευταίο διάστημα.
Το δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον την αγγλικής ομάδας για την απόκτηση του Χιλιανού, Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε αλλά και του.... Σωτήρη Νίνη από τον Παναθηναϊκό.
Παράλληλα αναφέρει ότι υπάρχουν έντονες φήμες στην Αγγλία ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι έτοιμος να προσφέρει 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού.
Από εκεί και πέρα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοπεύει να «βγάλει» από τα ταμεία των «κόκκινων διαβόλων» περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη της Ουντινέζε.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κοινό στοιχείο είναι πως και οι δύο παίκτες αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της Ρόμα, για τον λόγο αυτό και την είδηση αναπαράγουν αρκετές ιταλικές ιστοσελίδες.
Στη περίπτωση που το δημοσίευμα αληθεύει και η αγγλική ομάδα προσφέρει στους «πράσινους» το ποσό που αναγράφει, τότε, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η αποδοχή της πρότασης αυτής από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία αναζητά χρήματα. Άλλωστε δεν θα ήθελε να μπει εμπόδιο στην καριέρα του Σωτήρη Νίνη.
http://www.woop.gr/article/3061/12-ek-euro-apo-giounaited-gia-nine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις