ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μεξικό-Ουρουγουάη....17:00 ώρα Ελλάδας


Την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ, ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν η Ουρουγουάη και το Μεξικό, αφήνοντας «εκτός νυμφώνος» το -θεωρητικό όπως αποδεικνύεται- φαβορί του 1ου ομίλου, Γαλλία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα (17:00 ώρα Ελλάδας) στο Ρούστενμπουργκ και οι δύο εκπρόσωποι της αμερικανικής ηπείρου θα προκριθούν, εφόσον....

αναδειχθούν ισόπαλοι.
Αναφερόμενος σ΄αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή να είναι ευχαριστημένοι και οι δύο με την ισοπαλία, ο προπονητής της Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταμπάρες, δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση αδιαφορίας στον αγώνα, προσθέτοντας όμως με νόημα, ότι καμμία από τις δύο ομάδες δεν ευθύνεται για την θέση που έχει η Γαλλία. Ο έμπειρος τεχνικός, αναμένεται να παρατάξει την «βασική» 11αδα με τους Σουάρες και Φορλάν να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο, που αποτελεί φόβητρο για κάθε άμυνα.
Από την πλευρά του, ο Χαβιέ Αγκίρε, που δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Βέλα και τον τιμωρημένο Χουάρεθ, αναμένεται να στηριχθεί στο 4-3-3 με τους Ντος Σάντος και Ερνάντες στην επίθεση, τον Φράνκο λίγο πιό πίσω και τους Μάρκες, Σαλσίδο και Οσόριο να ελέγχουν τον ρυθμό του αγώνα.
Οι πιθανές συνθέσεις:
ΜΕΞΙΚΟ (Χαβιέ Αγκίρε): Πέρες, Αγκουϊλάρ, Μαρκες, Ροντρίγκες, Σαλσίδο, Τοράδο, Μπαρέρα, Οσόριο, Ντος Σάντος, Φράνκο, Ερνάντες.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουτσίλε, Περέιρα, Πέρες, Αρεβάλο, Καβάνι, Περέιρα, Σουάρες, Φορλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις