ΣΙΝΕ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αλγερία - ΗΠΑ...17:00 ώρα Ελλάδας


Με στόχο την νίκη που θα την φέρει στους «16» του Μουντιάλ, η εθνική ομάδα των ΗΠΑ αντιμετωπίζει σήμερα (17:00 ώρα Ελλάδας) την Αλγερία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο του Μουντιάλ.
Οι Αμερικανοί έχουν δύο βαθμούς και εφόσον επικρατήσουν θα προκριθούν στην επόμενη φάση, ενώ οι Αλγερινοί έχουν....

έναν βαθμό και θέλουν πάση θυσία την νίκη για να ελπίζουν στην πρόκριση.
Ο Μπομπ Μπράντλεϊ που δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο, Ρόμπι Φίντλεϊ, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το κλασσικό 4-4-2, στηριζόμενος και πάλι στην άριστη φυσική κατάσταση των παικτών του. Οι Ντέμεριτ και Ονιέβου θα ηγηθούν της άμυνας, ενώ οι Ντέμπσεϊ και Αλτιντορ αναμένεται να αναλάβουν τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Με το ίδιο αγωνιστικό σχήμα, θα παρατάξει και ο Ραμπάχ Σααντάνε, την Αλγερία που εντυπωσίασε στο 0-0 με την Αγγλία. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ομάδα που πήρε βαθμό από τους Αγγλους, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Ρεφίκ Τζεμπούρ στην θέση του Μπουντεμπούζ.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στην Πρετόρια, θα είναι ο Βέλγος, Φρανκ Ντε Μπλέκερε.

   
οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

ΑΛΓΕΡΙΑ (Ραμπάχ Σααντάνε): Μπουλί, Μπουγκέρα, Χαλίσε, Γιάχια, Μπελχάτζ, Ματμούρ, Γεμπντά, Λασέν, Ζιανί, Καντίρ, Μπουντεμπούζ.

ΗΠΑ (Μπομπ Μπράντλεϊ): Χάουαρντ, Τσερούντολο, Ντεμεριτ, Ονιέβου, Μποκανέγκρα, Ντόνοβαν, Μπράντλεϊ, Εντου, Ντέμπσεϊ, Αλτιντορ, Μπάντλ. 

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_575.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις