ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Αρνητικό και το τελευταίο τεστ για την εθνική Ελλάδας - Ηττήθηκε 2-0 από την Παραγουάη...(video)


Για δεύτερο συνεχόμενο
φιλικό παιχνίδι, η Εθνική προβλημάτισε και έδειξε αδυναμίες εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.Στο γήπεδο «Σουτσενβίζε» στην Ελβετία, η ομάδα του Ρεχάγκελ ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Εθνική Παραγουάης. Κενά στην άμυνα, ασύνδετο κέντρο και επιθετικοί χωρίς εμπνεύσεις, ήταν...
ένα σκηνικό που δεν άρεσε στον Γερμανό προπονητή και είναι σαφές ότι χτυπά ...καμπανάκι!
Η Εθνική θέλει δουλειά και καλύτερη λειτουργία στην άμυνα. Διότι οι γρήγοροι επιθετικοί της Παραγουάης έκαναν πάρτι στην περιοχή του Τζόρβα, ενώ οι μέσοι ταλαιπωρήθηκαν και δεν έβγαλαν καλές πάσες.
Στο 9' ο Σάντα Κρουζ ξέφυγε από την πλευρά του Σεϊταρίδη, έκανε το πλασέ στο δοκάρι και ο επερχόμενος Βέρα σημείωσε το 1-0 για την Παραγουάη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 25' όταν ξανά ο Σάντα Κρουζ «τρύπωσε» στην ελληνική άμυνα και με κεφαλιά ανάγκασε τον Τζόρβα σε καλή επέμβαση. Η μπάλλα έφτασε στον Μπάριος και έγινε το 2-0.
Η Εθνική θα μπορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 35' όταν ακυρώθηκε κακώς γκολ του Σαλπιγγίδη. Ο παίκτης δεν ήταν σε θέση οφ-σάιντ όταν δέχθηκε τη μπάλλα από τον Νίνη. Κατά τα λοιπά, οι ποδοσφαιριστές του Ρεχάγκελ έδειξαν απειλητικοί μόνο με μακρινά σουτ του Τζιόλη ή του Σαμαρά.
Ελλάδα: Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος Α. , Κυργιάκος( 46' Βύντρα), Τζιόλης, Κατσουράνης (58' Πατσατζόγλου), Νίνης (46' Καραγκούνης), Σαμαράς, Καπετάνος(75' Σπυρόπουλος), Σαλπιγγίδης (46' Χαριστέας).
Παραγουάη: Βίγιαρ, Βρόν (74' Σαντάνα), Μορέλ (65' Κανίσα), Μπόνετ (60' Ε. Μπαρέτο), Τόρες, Ντα Σίλβα, Βέρα (60' Αλκάρας), Β. Κάσερες, Ριβέρος (79' Ορτιγάσα), Σάντα Κρουζ, Μπάριος (60' Μπενίτες).
Το video είναι από gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις