ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Γρεβενά - τοπικά νέα.....Δραστηριότητες του Νομάρχη Γρεβενών

Το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας συνάντησης Φιλίππων η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δ.Δ. Πριονίων του Δ. Γόργιανης  παρευρέθηκε ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών ήμασταν και θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια του Ιππικού Συλλόγου Γρεβενών «Η Βασιλίτσα» όπως ήμασταν και θα είμαστε δίπλα με τους... πολίτες, τους φορείς και την κοινωνία.
Ευχήθηκε στους διοργανωτές και στους «φιλίππους» να είναι πάντα καλά ώστε να μπορούν να διοργανώνουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις που έχουν άμεση σχέση με το περιβάλλον και τη φύση και οι ίδιοι να απολαμβάνουν αυτές τις ομορφιές. Ευχήθηκε στον πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. καλή επιτυχία σε ότι και να κάνουν στο μέλλον.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Αντινομάρχες της Ν.Α. Γρεβενών  Αικατερίνη Πέτρου και Βάια Ντάγκα Μπιρμπίλη, ο Δήμαρχος Χασίων κ. Ανδρέας Νάζος και Πρόεδρος του Συλλόγου και ο Δήμαρχος Γόργιανης κ. Αντώνης Τσιάρας. 

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 ο Νομάρχης κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης επισκέφθηκε το Δ.Δ. Αμυγδαλιών του Δ. Γρεβενών με αφορμή την πρωτότυπη εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο Αμυγδαλιών και το 2/Θέσιο Δημοτικό σχολείο με θέμα «140 χρόνια λειτουργίας του σχολείου». Στις δηλώσεις του ο Νομάρχης τόνισε πως πρέπει να τιμούμε τους δασκάλους μας που μας δίδαξαν τη γνώση και  που τους χρωστάμε το «εύ ζην». Επίσης συνεχάρη τους διοργανωτές για την  εφευρετικότητα τους αφού όπως τόνισε αρκετά συχνά μας εκπλήσσουν ευχάριστα με την διαφορετικότητα των εκδηλώσεων τους.

Τέλος αναφέρθηκε στην εκδήλωση της Ν.Α. Γρεβενών που διοργανώθηκε το Δεκέμβριο του 2009 σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Γρεβενών και το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Γρεβενών στην οποία τιμήθηκαν για το εκπαιδευτικό τους έργο και την προσφορά τους στο χώρο της παιδείας, οι Γρεβενιώτες Συνταξιούχοι Εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
greveniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις