ΣΙΝΕ

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Εντονη κριτική από τον Τύπο της Γερμανίας σε Κλόζε, Ποντόλσκι

 
Οι Μίροσλαβ Κλόζε και Λούκας Ποντόλσκι βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής των ΜΜΕ της Γερμανίας, μετά την ήττα των «πάντσερ» από τη Σερβία με 1-0.
Ο Κλόζε μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής επιδή αποβλήθηκε στη μεσαία γραμμή για ένα αχρείαστο τάκλιν από πίσω, ενώ ο Ποντόλσκι, για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε, με αποκορύφωμα την απώλεια του.... πέναλτι. «Πόλντι και Μίρο, κακή τύχη» αναφέρει η «Suedkurier» στο σημερινό της φύλλο, ενώ η «Bild» γράφει: «Αυτό ήταν βλακεία, Κλόζ» και «Αυτό ήταν "τυφλό" χτύπημα, Πόλντι». Ο 32χρονος Κλόζε, ο οποίος πέτυχε 10 γκολ στα Μουντιάλ του 2002 και 2006, ωστόσο, προέρχεται από μία πολύ μέτρια χρονιά με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Εξίσου κακή σεζόν είχε και ο 25χρονος Ποντόλσκι, στην Κολονία, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιόακιμ Λεβ, έδειξε [ως πιστεύει στο συγκεκριμένο δίδυμο.

Οι δύο επιθετικοί σκόραραν στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με την Αυστραλία, αλλά "προσγειώθηκαν ανώμαλα" στο χθεσινό ματς με τους Σέρβους, με την υπόλοιπη ομάδα να τους ακολουθεί. «Αυτός (Κλόζε) ήρθε στη Νότια Αφρική μετά από μία κακή χρονιά με την φανέλα της Μπάγερν. Το γκολ με την Αυστραλία φάνηκε ότι μπορεί να διόρθωνε κάπως τα πράγματα, αλλά όπως αποδείχθηκε η πληγή ήταν ακόμη ανοικτή», αναφέρει σε άρθρο της η «Frankfurter Allgemeine Zeitung». Η εφημερίδα προσθέτει: «Ο Λεβ πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ήταν λάθος να επιτρέψει στον στράικερ της Κολονίας να εκτελέσει το πέναλτι. Προηγουμένως ο ίδιος παίκτης είχε χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και δεν ήταν το ιδανικότερο σενάριο να "πάρει επάνω του" τέτοια ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις