ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Νέα στοιχεία ΦΩΤΙΑ για τον επιχειρηματία που έθαψαν κάτω από τη ντουζιέρα!

Η 54χρονη γυναίκα-"αράχνη" λυγίζει και λύνει το γρίφο της φρικιαστικής υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο....
Αρχικά η 54χρονη ήταν ανένδοτη. Επέμενε πως δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία και μάλιστα τα "φόρτωνε" όλα σε έναν 38χρονο ομοεθνή της, στον οποίο χρέωνε τόσο τη δολοφονία όσο και τον ενταφιασμό του 42χρονου κάτω από τη ντουζιέρα του σπιτιού όπου.... διέμενε. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ώρες...
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που από το πρωί γίνεται στην Ασφάλεια Πατρών, η 54χρονη γυναίκα-αράχνη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι συμμετείχε στη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία. Είπε όμως ότι ο δολοφόνος είναι ο 3ος σύζυγός της, που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο, 3 μήνες μετά το έγκλημα, από πνευμονικό οίδημα.
Από το πρωί στην Ασφάλεια Πατρών έχουν καταθέσει 2 ακόμη πρόσωπα κλειδιά. Ο 51χρονος ενοικιαστής του σπιτιού στο Διακοφτό, τον οποίο βαραίνουν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μη απόδοση εισφορών και ένας Αλβανός που κατά πάσα πιθανότητα, ήταν εκείνος που τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή και έδωσε σημαντικές πληροφορίες για το θέμα.

51χρονος: Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονίαΟ 51χρονος είπε στην κατάθεσή του, ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τη στυγερή δολοφονία. "Εγώ απλά νοίκιασα το σπίτι και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τίποτα άλλο" φέρεται να είπε στην αστυνομία. Σημαντική όμως ήταν η κατάθεση του δεύτερου ατόμου.

"Μου ζήτησαν να γκρεμίσω την μπανιέρα αλλά δεν το έκανα"Ο ομοεθνής της 54χρονης, είπε στους αστυνομικούς ότι του ζητήθηκε να γκρεμίσει την παλιά μπανιέρα, αλλά δεν το έκανε επειδή διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε η άδεια των ιδιοκτητών για κάτι τέτοιο. Το ίδιο άτομο φέρεται να τηλεφώνησε σε τηλεοπτική εκπομπή και να έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την ανατριχιαστική υπόθεση. Πληροφορίες που ουσιαστικά έφεραν το θέμα στην επικαιρότητα.

Η ανάκριση της 54χρονης συνεχίζεται...Η ανάκιρηση συνεχίζεται και για την ώρα η γυναίκα-αράχνη παραδέχεται άτυπα τη συμμετοχή της στη δολοφονία. Επιμένει όμως ότι δολοφόνος είναι ο νεκρός συζυγός της. Όσο για τον 38χρονο Αλβανό, που μέχρι χθες κατονόμαζε ως δολοφόνο, η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για το άτομο που εντίχοισε τον άτυχο επιχειρηματία κάτω από τη ντουζιέρα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις