ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ανδρονίκη Τυχερού: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον Βαρδινογιάννη»

Ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κυρίως τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη στήριξή τους, εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Μαρακάκη, η Ανδρονίκη Τυχερού...
Αναλυτικά η ανακοίνωση διά του πληρεξούσιου δικηγόρους της, Γιάννη Μαρακάκη:

«Όπως γνωρίζετε την 8.3.2010 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, η κα. Τυχερού υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του δεξιού χεριού της από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της.

Το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με την αγωνία για την πορεία της υγείας της κας Τυχηρού, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και η ευρύτερη αθλητική οικογένεια ανέμενε από την επίσημη ΠΑΕ να σταθεί στο πλευρό της άτυχης κοπέλας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι πράγματι ένα.... σωματείο με ευαισθησία.

Ευχόμαστε το τραγικό συμβάν του τραυματισμού της κας Τυχερού να είναι το τελευταίο που λαμβάνει χώρα στα ελληνικά γήπεδα και εκτιμούμε ότι ο Παναθηναϊκός στηρίζοντας έμπρακτα τη κα Τυχηρού συμμετέχει και ενεργά στη κινητοποίηση των αθλητικών φορέων για την εξυγίανση του αθλητισμού. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδίως τον κ. Ι.Β.Βαρδινογιάννη για το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξε».

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_6138.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις