ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ολυμπιακός: Πρώτη προπόνηση στο Μόναχο!!!

Την  πρώτη του προπόνηση επί γερμανικού εδάφους έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν περίπου στις 16:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μόναχο και λίγο αργότερα ξεκίνησαν με μια χαλαρή προπόνηση το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Από το πρωί της Παρασκευής (25/6) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί (08:30) και το απόγευμα (18:30 ώρα Γερμανίας). Το πρωί η προπόνηση έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και περιλάμβανε προπόνηση στο γυμναστήριο στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν για πρώτη φορά επί γερμανικού εδάφους. Η προπόνησή τους έγινε στο γήπεδο του Worishofen.
Ο Λεντέσμα ακολούθησε, λόγω ενόχλησης στο γόνατο, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει η ομάδα μας, όπως και ο Ντουντού που έχει από χθες μια ενόχληση στην δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Ντάρμπισιρ συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί.
Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν πρωί (10:00 τοπική ώρα) και απόγευμα (18:30 τοπική ώρα) στο Stadion Mindelheim, λόγω μιας εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο του Worishofen".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις