ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

AΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ 2-5.

Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Ποντίων από τη Δόξα Κατωκοπιάς στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας των νεοφωτίστων που έγινε στο γήπεδο της Νέας Ζωής με 2-5 σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από δυνατά και πολλές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των Κυπρίων, που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί στο 70' ο Μπρούνο. Ήταν το πρώτο τεστ της ομάδας του Γιώργου Καμπερίδη, κόντρα στη Δόξα, με ...
την οποία προετοιμάζονται μαζί στον "Μύθο" Ελατοχωρίου.

ΑΕ Ποντίων (Γιώργος Καμπερίδης): Ίτσιος (73' Παπανικολάου), Βεϊδαμενίδης, Κυρτέγος (82' Καμπερίδης), Παπαγιαννόπουλος (72' Κούρτογλου), Κεστελίδης (46' Γούλας), Λιόλιος, Μποταΐτης, Βελώνης (75' Μπαγλαρίδης), Σταφίδας (46' Μιχαηλίδης 64' Γούτσιος), Διαμάντης (46' Σαββίδης), Γιακάκογλου (46' Γκιόβτσεβ).
Δόξα Κατωκοπιάς: Νάγκι, Δημητρίου, Οκκαρίδης, Μουστάκας, Εσκομπάρ, Μπίσοπ, Καμπρέρα, Γκαλιάνο, Ενρίκε, Μπάκο. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Ελευθερίου, Κυριάκου, Αμιόνε, Μάλας, Μάικ, Τζιλβάν, Αμπντούλ.

Στο 12' ο Μπίσοπ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από όμιλο παικτών, ο Ίτσιος απέκρουσε παρά την κακή ορατότητα, ο Ενρίκε όμως με νέο σουτ από κοντά έκανε το 0-1.
Στο 25' ο Διαμάντης έγινε κάτοχος της μπάλας, την έστρωσε στον Βελώνη ο οποίος με δυνατό σουτ συρτό, ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 44' ο Καμπρέρας κέρδισε πέναλτι και ο Ενρίκε το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το 1-2.
Στο 52' ο Ενρίκε έκλεψε τη μπάλα, τροφοδότησε τον Ελευθερίου ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από το Ίτσιο και σε κενή εστία έκανε το 1-3.
Στο 58' ο Μπρούνο έκανε από αριστερά σέντρα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕ Ποντίων και ο Ενρίκε με κεφαλιά, πηδώντας ψηλότερα από όλους έκανε το 1-4.
Στο 65' ο Γκιόβτσεβ εκμεταλλεύτηκε απόκρουση της άμυνας και με συρτό σουτ από το ύψος του πέναλτι μείωσε σε 2-4.
(72' Κούρτογλου).
Στο 83' οι Κύπριοι έκαναν το 2-5 με κεφαλιά του Αμιόνε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μάλας.

Τον αγώνα διετήτευσε ο Συμεωνίδης με βοηθούς τους Καραϊσαρίδη και Λαφατζή.
http://katerinisport.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις