ΣΙΝΕ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ουρουγουάη-Γκάνα (21:30-ΝΕΤ)



 
Η παρουσία τους στην προημιτελική φάση

αποτελεί από μόνη της σημαντική επιτυχία αλλά όπως λέγεται τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Η Ουρουγουάη και η Γκάνα αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις του Μουντιάλ και αναμετρώνται στο Γιοχάνεσμπουργκ με θέα την πρόκριση στα ημιτελικά.
Οι Νοτιοαμερικανοί έχουν κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο, το 1930 και το 1950 και πλέον έχοντας δείξει στη συγκεκριμένη διοργάνωση σταθερότητα στην απόδοση τους, φιλοδοξούν να βρεθούν μέχρι και.... στον τελικό για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Όλα αυτά απέναντι στην ομάδα που έχει καταφέρει να κρατήσει ψηλά τη σημαία της Αφρικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η Γκάνα θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα της «μαύρης ηπείρου» που θα βρεθεί στους «4» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Στον αγωνιστικό τομέα ο τεχνικός της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες θα στηριχθεί και πάλι στους Φορλάν και Σουάρες στην επίθεση ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκοντίν ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αν τελικά δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Βικτορίνο.
Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής της Γκάνας, Μίλοβαν Ράγεβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τους Τζόναθαν Μενσά και Αντρέ Αγιού που είναι τιμωρημένοι. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολεγκάριο Μπεκερένσα από την Πορτογαλία.
Οι πιθανές ενδεκάδες

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Βικτορίνο, Φουσίλε, Περέιρα, Πέρες, Αρεβάλο, Καβάνι, Φερνάντες, Σουάρες, Φορλάν.
Γκάνα (Μίλοβαν Ράγιεβατς): Κίνγκσον, Πάντσιλ, Βόρσα, Μενσά, Σαρπέι, Ίνκουμ, Άναν, Ασαμόα, Μπόατενγκ, Μουντάρι, Γκίαν.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις