ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Στόχος το μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ για τον Καζλάουσκας

Ο Καζλάουσκας μίλησε για μετάλλιο, ενώ κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Σπανούλης λόγω της μετακίνησής του από τον ΠΑΟ στον ΟΣΦΠ.Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας πραγματοποίησε την Κυριακή η Εθνική Ελλάδας. Ο Γιόνας Καζλάουσκας υποδέχθηκε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία και...
στις 15:00 αναχώρησαν από το ΟΑΚΑ για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας.
Παρών στην πρώτη συγκέντρωση της επίσημης αγαπημένης ήταν και ο
Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ωστόσο δεν ακολούθησε την αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Έλληνας φόργουορντ θέλησε, όμως, να συναντήσει τους συμπαίκτες του και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία.

«Είναι δύσκολο για μένα ψυχολογικά να μην μπορώ να βοηθήσω την Εθνική για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι. Εύχομαι καλή επιτυχία με όλη μου την καρδιά στα παιδιά. Ελπίζω να επιστρέψω στις επόμενες διοργανώσεις», τόνισε ο Βασιλόπουλος.


Κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη της Εθνικής ήταν ασφαλώς ο
Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Έχω τοποθετηθεί για αυτό μέσω του site της ομάδας και δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε για αυτό. Όλοι παλεύουμε για το καλύτερο στην Εθνική και αυτή την περίοδο ξεχνάμε τις ομάδες μας. Το κλίμα είναι άλλωστε πολύ καλό».

Από την πλευρά του ο
Γιόνας Καζλάουσκας έθεσε ως στόχο της ομάδας την κατάκτηση ενός μεταλλίου: «Είναι μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή στο Μουντομπάσκετ. Η ομάδα τα πήγε εξαιρετικά στο προηγούμενο.

»Όπως είχα πει και πέρυσι κάθε φορά, η Ελλάδα παλεύει για το καλύτερο δυνατό. Δεν μπορούμε να στοχεύουμε κάτω από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι θετικό ότι είμαι δεύτερη σερί χρονιά στην ομάδα, γιατί έχω μάθει τους παίκτες και με έχουν μάθει και αυτοί».


Από την πρώτη της Εθνικής απουσίαζαν οι Νίκος Παππάς και Κώστας Παπανικολάου, οι οποίοι αγωνίζονται με την Εθνική Νέων στο Ευρωμπάσκετ της Κροατίας και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών την Τρίτη.


Την ίδια ημέρα θα μεταβεί στο Καρπενήσι και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και αγωνίζεται με τους Κλίπερς στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ.
http://sports.in.gr/basketball/article/?aid=1231052591

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις