ΣΙΝΕ

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ - Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του επαναληπτικού με τον Αγιαξ

Εξαντλήθηκαν σήμερα τα εναπομείναντα εισιτήρια του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ- Αγιαξ που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στις 9.45 το βράδυ στην Τούμπα. Είναι χαρακτηριστικό πως χθες αργά το βράδυ και μετά την λήξη του αγώνα στο Αμστερνταμ με το θετικό 1-1 που απέσπασε η ελληνική ομάδα στην Ολλανδία και ως το πρωί που η αποστολή του ΠΑΟΚ γυρνούσε από την Ολλανδία, πουλήθηκαν μέσω ίντερνετ περισσότερα από 500 εισιτήρια του επαναληπτικού. Τα υπόλοιπα διαθέσιμα εξαντλήθηκαν ως το μεσημέρι και υπάρχει μια εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση από συνδέσμους που έχουν στην κατοχή τους περίπου 1000 εισιτήρια αλλά δεν επαρκούν ούτε και για τις δικές τους ανάγκες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφθασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα στις 5.30 τα χαράματα και έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από φίλους της ομάδας που ξενύχτησαν για να αποθεώσουν τους παίκτες. Το μοναδικό πρόβλημα που αποκόμισε από την θριαμβευτική χθεσινή βραδιά ο ΠΑΟΚ, ήταν αυτό με τον διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά, που υπέστη στην φάση του γκολ κάταγμα στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και οι σημερινές εξετάσεις επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση, πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 6 περίπου εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Κροάτης Ντάριο Κρέσιτς θα καλύψει την κενή θέση στα γκολπόστ της ομάδας και στον επαναληπτικό αλλά και στις υποχρεώσεις που ανοίγονται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Πάντως στον επαναληπτικό αγώνα με τον Αγιαξ, οι Ολλανδοί θα έρθουν συνοδευόμενοι στη Θεσσαλονίκη από 800 με 1000 φίλους τους, όπως ενημέρωσε επίσημα η Ολλανδική ομάδα την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Στα παρεπόμενα του χθεσινού αγώνα της Ολλανδίας, θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξαν οκτώ συλλήψεις από την αστυνομία του Αμστερνταμ χωρίς να διευκρινιστεί αν οι συλληφθέντες είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ή της ολλανδικής ομάδας. Πάντως ο κύριος όγκος των φίλων του ΠΑΟΚ επιστρέφει οδικώς από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας και από το πρωί είναι καθ' οδόν για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις