ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Τα βρήκε με Λίβερπουλ.... μένει το ναι του Ριέρα

Aργά το βράδυ του Σαββάτου επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ.
Οι «κόκκινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους πέντε εκατ. ευρώ από την πώληση του Ριέρα, χωρίς, ωστόσο να γίνει γνωστό με ποιον τρόπο θα...
καταβληθεί αυτό το ποσό στον αγγλικό σύλλογο.
Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Λίβερπουλ για τον Άλμπερτ Ριέρα και ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Ισπανό άσο! Μάλλον τη Δευτέρα η συνάντηση με τον 28χρονο αριστερό χαφ για να υπογράψει.
Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να αποσπάσει το «ναι» της Λίβερπουλ. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ σκληρές, με τους Άγγλους να ζητούν μέχρι και την τελευταία σχεδόν στιγμή 5,5 εκατ. και μάλιστα μέχρι τον Ιανουάριο, για να «μπαλώσουν» μία από τις πολλές «τρύπες» τους.
Τελικά οι Πειραιώτες έφτασαν την προσφορά τους σε επίπεδο που ικανοποίησαν τους «κόκκινους» και το deal έκλεισε. Το επόμενο καθοριστικό βήμα για να τελειώσει η μεταγραφή είναι η συνάντηση με τον Ισπανό άσο. Το πολυπόθητο ραντεβού θα γίνει μάλλον τη Δευτέρα. Η πρώτη πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι θα είναι 1,5 εκατ. το χρόνο συν κάποια δελεαστικά μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Ριέρα θέλει 2,2-2 εκατ. Η διαφορά μπορεί να φαίνεται μεγάλη, στο σημείο όμως που έφτασε η υπόθεση δύσκολα θα «στραβώσει» κάτι σ’ αυτό το κομμάτι.
Γκατούζο και Σένα
Δεδομένα ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν ενδεκαδάτο κεντρικό χαφ. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι αυτός δεν πρόκειται να είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του παίκτη της Μίλαν κρατάζει ζωντανό το θέμα με συνεχείς δηλώσεις του. Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Μάρκος Σένα, αν και τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον για τον αρχηγό της Βιγιαρεάλ είχε ατονήσει, οι Πειραιώτες αφήνουν ανοιχτό ένα παράθυρο να κινηθούν για την απόκτησή του. Φτάνει να ρίξει τις απαιτήσεις του στο 1,5 εκατ. ευρώ. Ο 34χρονος μέσος θέλει διετές συμβόλαιο και ακατέβατα δύο εκατ.
http://www.woop.gr/article/4082/ta-vreke-me-liverpoul-menei-nai-tou-riera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις