ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

«ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»

Επιστολή Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» Αναστάσιο Μουρατίδη για τον Κόμβο του "Ταξιάρχη"

http://s.enet.gr/resources/2009-07/egnatia-thumb-large.jpgΟ Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης με αφορμή την καθυστέρηση παράδοσης στη κυκλοφορία του Κόμβου του Ταξιάρχη έστειλε την παρακάτω επιστολή με ημερομηνία 1 Ιουλίου 2010 προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας « Εγνατία Οδός Α.Ε.» κ. Αναστάσιο Μουρατίδη με την οποία ζητεί να λυθούν άμεσα τα όποια προβλήματα καθυστερούν την παράδοση του έργου.
Κύριε Πρόεδρε ,
Όπως γνωρίζετε, η κοινωνία των Γρεβενών προσέφερε τα μέγιστα χωρίς δισταγμό από την Γρεβενιώτικη γη ( αδρανή υλικά, περιβαλλοντικές καταστροφές, υποβάθμιση περιβάλλοντος κ.λ.π.) προς την Εταιρεία «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο αυτό έργο, το οποίο έβγαλε τα Γρεβενά από τη χρόνια απομόνωση.
Ως ανταποδοτικό έργο της Εταιρείας προς την τοπική κοινωνία και μετά από απαίτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ηρακλεωτών, αλλά και τις δικές μας παρεμβάσεις ως Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης προς την προηγούμενη Διοίκηση της Εταιρείας, ήταν μεταξύ των άλλων δεσμεύσεων και η κατασκευή του Κόμβου του Ταξιάρχη.
Ένα αίτημα των κατοίκων από την έναρξη των εργασιών αυτού του μεγάλου έργου. Έτσι οι πολίτες αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες στην περιοχή, λόγω του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας όπου εκτίθενται τα παλαιοντολογικά ευρήματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος, θα έχουν ασφαλή και σύντομη πρόσβαση μέσω της Εγνατίας Οδού.
Παρά το γεγονός όμως ότι η αρχική διαβεβαίωση ήταν ότι το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (εντός του 2009) και ενώ οι εργασίες του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί καθυστερεί αδικαιολόγητα η παράδοση του έργου για λόγους που μόνον εσείς ως Διοίκηση γνωρίζετε.
Κύριε Πρόεδρε
Με την επιστολή μου αυτή μεταφέροντας την αγανάκτηση των κατοίκων, σας ζητώ την άμεση παρέμβαση σας ώστε να λυθεί άμεσα το όποιο πρόβλημα υπάρχει.
Θέλω δε στο σημείο αυτό να τονίσω ότι η καθυστέρηση παράδοσης του Κόμβου στη κυκλοφορία συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των επισκεπτών στη περιοχή, αλλά και στην διευκόλυνση των κατοίκων της περιοχής που τόσο ταλαιπωρήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από την κατασκευή της Εγνατίας οδού. 
http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/07/blog-post_3107.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις