ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Καμορανέζι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Καμορανέζι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) δεξιός χαφ επιβεβαιώνει τις επαφές του με τους «ερυθρόλευκους», θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους και προτιμά την καλύτερη πρόταση των Πειραιωτών από αυτή της Μίλαν.
Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι αν η «Γιούβε» θα αξιώσει κάποια χρήματα για την αποδέσμευση του 33χρονου άσου ή θα τον.... αφήσει ελεύθερο. Ολυμπιακός και Γιουβέντους συζητούν το ενδεχόμενο να μοιραστούν το «βάρος» του συμβολαίου του Καμορανέζι για την ερχόμενη περίοδο.
Ο μάνατζερ του Καμορανέζι, Σέρτζιο Φορτουνάτο, μιλώντας στο «Calciomercato» ανέφερε: «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Περιμένουμε την επίσημη πρόταση και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με τη Γιουβέντους για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάουρο για το μέλλον του, γιατί είναι σε διακοπές και θα επιστρέψει στα μέσα Ιουλίου».
Όσο για το ενδιαφέρον από τη Λος Άντζελες Γκάλαξι και τη Μίλαν, είπε: «Η ιδέα να αγωνιστεί στις ΗΠΑ δεν ελκύει τον Μάουρο. Έχει πολλά ακόμη να δώσει και θέλει να το κάνει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης», ενώ πρόσθεσε πως «… δεν υπάρχει τίποτα από τη Μίλαν».
Τα σταστιστικά του στη Serie A (συμ./γκολ):
2009/2010 Γιουβέντους 24 (3)
2008/2009 Γιουβέντους 19 (1)
2007/2008 Γιουβέντους 22 (5)
2006/2007 Γιουβέντους 33 (4)
2005/2006 Γιουβέντους 34 (3)
2004/2005 Γιουβέντους 36 (4)
2003/2004 Γιουβέντους 26 (3)
2002/2003 Γιουβέντους 30 (4)
2001/2002 Κιέβο 28 (3)
Μάχη σε άλλα τρία «μέτωπα»
Πολλαπλά μεταγραφικά «χτυπήματα» επεξεργάζεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Ζαβάντ Νεκουνάμ και Νενέ.
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Αριέλ Ιμπαγάσα. Προέκυψε κάποια διαφορά ανάμεσα στις απαιτήσεις του Αργεντινού (με ισπανικό διαβατήριο) επιτελικού μέσου και την προσφορά του Ολυμπιακού, αλλά όχι απαγορευτική για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο εκπρόσωπος του 34χρονου μέσου αναχώρησε από την Ελλάδα και θα απαντήσει τηλεφωνικά στην πρόταση, πιθανότατα την Πέμπτη.
Στην περίπτωση του Ζαβάντ Νεκουνάμ, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Οσασούνα για την απόκτηση του Ιρανού μεσοαμυντικού. Ο μάνατζέρ του δεν ήρθε-όπως αναμενόταν-αλλά συνεχίζονται τηλεφωνικά οι επαφές με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, που είναι κοντά στο λιμάνι.
Τέλος, η περίπτωση του Νενέ είναι η πιο δύσκολη από όλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή ανταλλαγή φαξ με τη Μονακό για τον 29χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μεσοεπιθετικό. Οι απαιτήσεις των Μονεγάσκων αγγίζουν τα 5-6 εκατ. ευρώ και η αρχική πρόταση των Πειραιωτών ήταν 3,5 εκατ.
Παρελθόν ο Λεντέσμα
Το συμβόλαιο του Κριστιάν Λεντέσμα λύθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του, πιθανότατα στην πατρίδα του. Η Ιντεπεντιέντε φέρεται να έκανε πίσω για την απόκτησή του, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που συζητούν μαζί του.
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις