ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Λεβ: "Η Ισπανία είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια"

 Το εγκώμιο του νικητή έπλεξε ο Γιόαχιμ Λεβ με δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού που βρήκε τη Γερμανία στη γωνιά του νικητή στο παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία.
"Συγχαρητήρια στους Ισπανούς. Νομίζω ότι είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είναι εδώ και 2-3 χρόνια οι καλύτεροι. Παίξαμε τόσο καλά και μας φέρανε στα όρια. Αν και το ελπίζαμε, ποτέ δεν κατέρρευσαν. Κυκλοφορούν την μπάλα πάρα πολύ καλά. Δεν είχαμε τη δυνατότητα και τη δύναμη να πάρουμε την μπάλα".
Αρκετά στενοχωρημένος εμφανίστηκε ο αρχηγός των "πάντσερ", Φίλιπ Λαμ: "Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Προετοιμαστήκαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την γενναιότητα να.... παίξουμε επιθετικά. Στα μετόπισθεν δεν επιτρέψαμε πολλά πράγματα. Μετά είχαμε κάποιες ευκαιρίες να το εκμεταλλευτούμε. Δεν έχω όρεξη για το παιχνίδι για την τρίτη θέση".
Ο τερματοφύλακας της Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ, υποστήριξε από την πλευρά του: "Σε αυτό το σημείο η απογοήτευση είναι μεγάλη, αλλά γνωρίζουμε ότι παίξαμε καλά στο τουρνουά. Κάναμε λίγα πράγματα στην επίθεση. Πολύ λίγοι παίκτες μας δημιούργησαν ευκαιρίες. Ισως να μας έλειπε το κουράγιο. Σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν όλων των αγώνων μας και αυτό μας αύξανε την αυτοπεποίθηση. Τώρα ήταν διαφορετικά. Η Ισπανία πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες".
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαρσέλ Γιάνσεν: "Η Ισπανία ήταν καλύτερη στο ματς. Επρεπε να παίξουμε πιο γενναία, όπως ήμασταν στο τελευταίο τέταρτο. Ημασταν κάπως επίπεδοι. Τώρα μπορούμε να τελειώσουμε στο τουρνουά με ψηλά το κεφάλι".
Aξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα μ' αυτά που είχαν συμφωνήσει οι παίκτες με την ομοσπονδία πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μοιραστούν το ποσό των 100.000 ευρώ ως πριμ. Αν ήταν φιναλίστ του τελικού θα έπαιρναν 50.000 περισσότερα, ενώ αν κατακτούσαν το 4ο Μουντιάλ της ιστορίας τους τότε θα μοιράζονταν το ποσό των 250.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις