ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Νέα αναβολή στην εκλογή προέδρου της Σούπερ Λιγκ

Μάχη Κανελλόπουλου-Σπανού για την προεδρία
Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκλογή του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, καθώς και στη δεύτερη ψηφοφορία υπήρξε ισοπαλία (7-7 και δύο λευκά, όπως στην πρώτη) ανάμεσα στους δύο διεκδικητές,
Θανάση Κανελλόπουλο και Γιώργο Σπανό. Έτσι, οδηγούμαστε σε νέο ΔΣ, η ημερομηνία του οποίου θα οριστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην πρώτη ψηφοφορία, οι δύο υποψήφιοι πήραν από 7 ψήφους, παρότι αναμενόταν πως ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός θα έκανε... περίπατο. Η ανατροπή έγινε από τις Κέρκυρα και Λάρισα, που ήταν στη μεριά του Σπανού, αλλά ψήφισαν λευκό!

Και στην δεύτερη όμως, υπήρξε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα και έτσι δεν προέκυψε νέος πρόεδρος. Πλέον οδηγούμαστε σε νέο ΔΣ η ημερομηνία του οποίου θα οριστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το καταστατικό, η ψήφος αυτού που προεδρεύει της διαδικασίας μετράει διπλή κι έτσι, από τη στιγμή που ο Γιώργος Μποροβήλος τάχθηκε υπέρ του Σπανού, λογικά αυτός έπρεπε να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Λίγκας. Ωστόσο, ο Γιώργος Σπανός, που δεν πήρε την πλειοψηφία, δεν το δέχθηκε για ηθικούς λόγους.

Τον κ. Κανελλόπουλο υποστήριξαν οι Ολυμπιακός Βόλου, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Αρης, Πανσερραϊκός, Ηρακλής και Εργοτέλης.

Τον κ. Σπανό οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Καβάλα και Ατρόμητος, ενώ λευκό «ψήφισαν» Λάρισα και Κέρκυρα.

«Κατά παράβαση δεν μέτρησε ως διπλή η ψήφος του Μποροβήλου»

Ο πρόεδρος της Ξάνθης πάντως, ο κ. Πιαλόγου προέβη στης εξής, ιδιαίτερα σημαντική δήλωση: «Για εμάς νικητής είναι ο Σπανός. Η ψήφος του προεδρεύοντα στην διαδικασία μετράει διπλή και από την στιγμή που ο προεδρεύων, κος Μποροβήλος ψήφισε Σπανό, τότε αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ως Ξάνθη δεν αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα. Το σώμα, κατά παράβαση του καταστατικού, δεν δέχθηκε να μετρήσει ως διπλή η ψήφος του Μποροβήλου, ενώ στη συνέχεια και ο κος Σπανός δεν δέχθηκε για ηθικούς λόγους να καθίσει στον προεδρικό θώκο με τη διπλή ψήφο».
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις