ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

«Ναι» από Ιμπαγάσα, φουλ για Εντουάρντο

Κλείνει ο Ιμπαγάσα, έκανε κρούση ο Κοβάσεβιτς στον Εντουάρντο της Αρσεναλ! Χθες, έγινε η συνάντηση του ατζέντη του Αρ. Ιμπαγάσα με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. 
Η νέα βελτιωμένη πρόταση των Πειραιωτών είναι 900.000 ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους και η πλευρά του παίχτη δεσμεύτηκε ότι θα απαντούσε μέχρι σήμερα το πρωί. Ομως, όλα δείχνουν ότι θα πει το «ναι» ο Αργεντινός, παρά το 1,2 εκατ. ευρώ που ζητούσε, καθώς δεν έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια του.
Από την άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να κάνουν το μεταγραφικό «μπαμ» με τον.... Βραζιλιάνο (κροατικής υπηκοότητας) Εντουάρντο της Αρσεναλ.
Δεν τον υπολογίζει
Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας «24 sata», ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει δανεικό τον Εντουάρντο για έναν χρόνο από την Αρσεναλ, καθώς ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει στον Βραζιλιάνο ότι δεν τον χρειάζεται στην ομάδα.
«Ο Εντουάρντο θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της Αρσεναλ, αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για πολύ ακόμη χρόνο. Ο παίκτης είναι κοντά στην αναχώρησή του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει: «Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πριν από λίγες ημέρες, σε ένα φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ρώτησε για τον «Ντουντού»».
Πράγματι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ντ. Κοβάσεβιτς έψαξε την περίπτωση του άσου της Αρσεναλ κι επειδή έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ατζέντη του, θεωρεί ότι μπορεί να τον πάρει στον Πειραιά, παρά το «βαρύ» συμβόλαιό του (3 εκατ. ευρώ ετησίως).
Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι και ο Μεξικανός Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ.
Για τον Νενέ οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς ο Βραζιλιάνος αριστερός χαφ πιέζει τη διοίκηση της Μονακό να τον παραχωρήσει στους «ερυθρόλευκους». Μια πίεση που θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι θα έχει αποτέλεσμα και τις επόμενες μέρες θα κλείσει και αυτή η μεταγραφή.
Από τη διοίκηση διευκρινίστηκε ότι δεν είναι κλεισμένη η μεταγραφή του Ιρανού Ζ. Νεκουνάμ, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με την Οσασούνα, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Χθες, πάντως, ο ατζέντης του παίχτη δεν ήρθε στην Ελλάδα, γιατί, όπως ειπώθηκε, είχε ένα τροχαίο ατύχημα και δεν «πέταξε» από την Ισπανία. Ετσι το ραντεβού μεταφέρθηκε για τις επόμενες μέρες.
Για τον Μ. Καμορανέζι οι επαφές με τη Γιουβέντους είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί ακόμα και σήμερα να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ιταλού ποδοσφαιριστή.
Τέλος, χθες, βελγικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση 3,9 εκατ. ευρώ για τον Μ. Ντεμπελέ της Αλκμααρ.
Πάντως, ο παίχτης δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα ή στην Ιταλία.
(ethnos)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις