ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Επικυρώνεται του Ριέρα

Επικυρώνεται του Ριέρα
O Άλμπερτ Ριέρα πρόκειται όπως όλα δείχνουν να ντυθεί λίαν συντόμως στα «ερυθρόλευκα». Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυριανό Δ.Σ. της Λίβερπουλ πρόκειται να... επικυρωθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Ισπανού χαφ.
Η νεότερη πληροφορόρηση κάνει λόγο για την διενέργεια Δ.Σ. της Λίβερπουλ στην διάρκεια της αυριανής μέρας. Στο συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο πρόκειται να επικυρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για τον Άλμπερτ Ριέρα.

Από τον Ολυμπιακό πάντως σήμερα έλεγαν πως όλα είναι πλέον σε καλό δρόμο. Στο λιμάνι αισιοδοξούν πως όλα θα τελειώσουν θετικά, το αργότερο μέχρι την προσεχή Τρίτη.

Αυτό που εκρεμμεί τώρα είναι το επόμενο ταξίδι του Σωκράτη Κομινάκη στην Ευρώπη για να συναντηθεί με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου και να κλείσουν όλα θετικά... Εφόσον τελειώσει και αυτό -και με την προϋπόθεση ότι θα πει το ναι και ο ίδιος ο παίκτης- τότε ο Ριέρα πρόκειται να έρθει μες στην εβδομάδα στην Ελλάδα.

H κίνηση για Κόουλ και ο Ντάρμπισαϊρ
Στην Λίβερπουλ πάντως έχουν προετοιμάσει το... έδαφος στα χαφ για την αποχώρηση του Ριέρα. Αυτό έχει γίνει με την πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τζο Κόουλ, που επίσης αγωνίζεται στα άκρα. Εκτός αυτού υπάρχει και ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς για την αριστερή πλευρά.

Στο μεταξύ σημερινά ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ θέλουν τον Ματ Ντάρμπισαϊρ να επιστρέφει στην Αγγλία. Μάλιστα οι ομάδες που εμφανίζονται διεκδικήτριες της υπογραφής του είναι οι Σέφιλντ και ΚΠΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις