ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Το χταπόδι θα «χτυπήσει» ξανά!

Τις τελευταίες «προβλέψεις» του Πολ, του χταποδιού που μέχρι στιγμής έχει κάνει «διάνα» σε όλες τις προβλέψεις που αφορούν τα αποτελέσματα των αγώνων της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, περιμένουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το διασημότερο χταπόδι στον κόσμο θα κληθεί σήμερα το μεσημέρι να «προβλέψει» το αποτέλεσμα του αγώνα Ουρουγουάη-Γερμανία, για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μάλιστα, κάποιοι ζητούν από τους υπεύθυνους του θαλάσσιου κέντρου ο Πολ να «προβλέψει» το αποτέλεσμα του τελικού της.... διοργάνωσης ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ισπανία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Πολ έχει «προβλέψει» ότι η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ θα κέρδιζε την Αυστραλία, την Γκάνα, την Αγγλία και την Αργεντινή, όπως και ότι θα έχανε από τη Σερβία. Η τελευταία «πρόβλεψη» του συμπαθούς μαλάκιου αφορούσε τον αγώνα με την Ισπανία, στον οποίο τα «πάντσερ» ηττήθηκαν με 1-0 και έμειναν εκτός του μεγάλου τελικού.
Για αυτό το λόγο αρκετοί οπαδοί της εθνικής Γερμανίας ζητούν - σε διάφορα μπλογκ - να δουν το χταπόδι στα κάρβουνα ή στην κατσαρόλα!
Η μέθοδος είναι απλή. Οι υπεύθυνοι του θαλάσσιου κέντρου ρίχνουν στη δεξαμενή όπου κατοικεί ο Πολ δύο δοχεία, το καθένα από τα οποία περιέχει τη σημαία της ομάδας που πρόκειται να αγωνιστεί και έναν μεζέ. Ο Πολ διαλέγει ένα από τα δοχεία και πάει και κάθεται πάνω του.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις