ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Επίσημα στη Βαρκελώνη το Final Four

Η Ευρωλίγκα επισημοποίησε την διεξαγωγή του Final Four του 2011 στην Βαρκελώνη, ύστερα από την σχετική άρνηση της πόλης του Τορίνo να αναλάβει την διοργάνωση.
 Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, μιλώντας για την επικείμενη διεξαγωγή του επόμενου Final Four στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, τόνισε:
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σίγουροι για το ότι ένα παγκόσμιας κλάσης γεγονός, όπως είναι το Final Four της Βαρκελώνης, θα γίνει στην Βαρκελώνη. Η Βαρκελώνη έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν παγκόσμιας κλάσης αθλητικά γεγονότα.

Επιπλέον έχουμε στενή σχέση με τον Δήμο και γνωρίζουμε τον επαγγελματισμό και την εμπειρία των ιθυνόντων. Παράλληλα οι εγκαταστάσεις (σ.σ έχουν φιλοξενήσει γεγονότα Ολυμπιακών Αγώνων), καθώς και η άριστη υποδομή καθιστούν από την πόλη της Βαρκελώνης, μια ιδανική πόλη για να φιλοξενήσει ένα Final Four».

Η Βαρκελώνη και το Palau Sant Jordi θα φιλοξενήσουν για τρίτη φορά ένα Final Four, ύστερα από αυτά του 1998 (σ.σ νίκη της Κίντερ Μπολόνια επί της ΑΕΚ με 58-44) και του 2003, (σ.σ επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Μπενετόν Τρεβίζο με 76-65).

(gazzetta)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις