ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΣΕΙΡΗΝΑ news



Ο μεταγραφικός πυρετός συνεχίζεται στη Σειρήνα και στις τάξεις των φιλάθλων της επικρατεί ενθουσιασμός από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης. ΄Ηδη ανακοινώθηκε ότι τη νέα χρονιά την εστία της ομάδας θα υπερασπίζεται ο έμπειρος γκολκήπερ.... Θάνος Αθνασόπουλος, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου, ενώ λύση στο επιθετικό πρόβλημα αναμένεται να δώσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής ο Χρήστος Μπλάντος που από τα Γρεβενά Αεράτα είχε μεταγραφεί στον
Ολυμπιακό. Το κέντρο της ομάδας θα ενισχύσει ο Δημήτρης Τζήκας που τελείωσε το στρατιωτικό του, ενώ συζητήσεις γίνονται και με το Δημήτρη Μήττα, αμυντικό των Γρεβενά Αεράτα, που τελειώνει όμως τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις τέλη Σεπτεμβρίου.
Γίνονται επίσης προσπάθειες από τον τεχνικό της Σειρήνας Σαράντη Μπαλντούμη να εντάξει στο δυναμικό της ομάδας τον έμπειρο μέσο Γιώργο Τσιάτσιο, που επαναπατρίστηκε στα Γρεβενά. Πρόκειται για σπουδαίο και έμπειρο ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν παλιά στη Σειρήνα και στη συνέχεια στο Λεωνίδιο, τους νέους του Ολυμπιακού και την Τερψιθέα.
΄Οπως μας δήλωσε ο προπονητής Σαράντης Μπαλντούμης με μία δύο ακόμα προσθήκες ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας, έτσι ώστε από την ερχόμενη βδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεσή του, αφού η προετοιμασία αρχίζει την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις