ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στο Ισραήλ (video)


Πρόωρο τέλος στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε 1-0 στο Ισραήλ από την Μακάμπι και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Απογοητευτικός και άνευρος, δέχτηκε γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους και δεν μπόρεσε σε καμμία περίπτωση να αντιδράσει.
Φανερά ανέτοιμος και απροετοίμαστος, ο Ολυμπιακός υπέστη σοκ και για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια μένει εκτός Ευρώπης μέσα στον Αύγουστο! Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν το γκολ του αποκλεισμού στο 42 από συνολικό λάθος της άμυνας και δεν κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουν ουσιαστικά, δίχως σχέδιο και νεύρο στο παιχνίδι τους.

Η Μακάμπι κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της και δίχως να κάνει πολλές φάσεις, πέτυχε το γκολ που χρειαζόταν και το κράτησε χωρίς ιδιαίτερο κόπο μέχρι το τέλος, αφού η όποια πίεση του Ολυμπιακού ήταν ανούσια.

Στο παραγωγικό κομμάτι ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος και δεν μπόρεσε να κάνει φάσεις, παρά μόνο στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Μετά ξεφούσκωσε παρότι μπήκε στο ματς και ο Ιμπαγάσα και ουσιαστικά δεν απείλησε.

Με την εμφάνισή του ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να περιμένει περισσότερα, αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και η απόφαση του Ιταλού διαιτητή Μπάντι να μη μετρήσει το γκολ του Ζαϊρί στο πρώτο ημίχρονο, σφυρίζοντας με καθυστέρηση διακοπή του αγώνα. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ψάχνει άλλοθι στη διαιτησία.

Προς το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε ο Ντιόγκο καθώς πάνω στα νεύρα του χτύπησε τον Ισραηλινό γκολκίπερ.

Το φιλμ του αγώνα

90+4 Τέλος του αγώνα ο Ολυμπιακός εκτός Ευρώπης.

90 Αποβολή για τον Ντιόγκο που προσπάθησε να πιέσει τον Στράουμπερ με άκομψο τρόπο να συνεχίσει γρήγορα το παιχνίδι. Τέσσερα λεπτα καθυστέρηση.

88 Τελευταία λεπτά, ο Ολυμπιακός προσπαθεί ανορθόδοξα να φτάσει στην ισοφάριση.

72 Σουτ του Ρόμενταλ από καλή θέση, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά.

70 Ο Μήτρογλου στη θέση του Μαρέσκα

66 Κίτρινη ο Γκάφνι γι σκληρό φάουλ στο Ρόμενταλ

64 Κόρνερ του Ιμπαγάσα κεφαλιά του Ντουντού άουτ.

58 Ο Ιμπαγάσα στη θέση του Ζαϊρί.

53 Σέντρα του Τοροσίδη, κεφαλιά του Μαρέσκα λίγο άουτ.

51 Ωραία ενέργεια του Ντιόγκο που ξέφυγε αλλά το σουτ απέκρουσε ο Στράουμπερ

Έναρξη δεύτερου μέρους. Ο Τοροσίδης στη θέση του Μοδέστο.

Λήξη ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός είναι σε δύσκολη θέση και πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος στην επανάληψη για να πάρει την πρόκριση.

42 ΓΚΟΛ για την Μακάμπι. Σοκ για τον Ολμπιακό. Από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Κολαούτι πρόλαβε τον Μέλμπεργκ και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 που είναι σκορ πρόκρισης για την ομάδα του.

36 Κίτρινη στον Μοδέστο για τράβηγμα

33 Ευκαιρία για τη Μακάμπι με κεφαλιά του Γέϊνι λίγο άουτ.

31 Ο Ζαϊρί σκοράρει με μακρινό δεξί σουτ αλλά ο Ιταλός διαιτητής  ακυρώνει το γκολ και δείχνει κίτρινη κάρτα σον Μαροκινό επειδή είχε διακόψει νωρίτερα τη φάση για...τραυματισμό Ισραηλινού παίκτη! Έντονες διαμαρτυρίες των ερυθρόλευκων.

30' Ευκαιρία για την Μακάμπι σε μακρινό σουτ του Μεντουτζάνιν, έδιωξε προσωρινά ο Νικοπολίδης και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια απομάκρυνε.

25΄Κίτρινη ο Αβρ. Παπαδόπουλος για φάουλ στον Κολαούτι

22΄Κίτρινη κάρτα ο Μεντουτζανίν επειδή εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ.

15' Ελέγχει το ματς ο Ολυμπιακός και δεν έχει απειληθεί.

8 Σουτ από πλάγια του Σαμπάν μπλόκαρε ο Νικοπολίδης

Οι ενδεκάδες:

ΜΑΚΑΜΠΙ:Στράουμπερ, Σαμπάν, Νιβάλντο, Μεντουντζανίν, Ιτζάκι (80 Άβιντορ), Ζιβ (85 Μαλούλ), Γκαφνί, Σιντιμπέ, Γεϊνί, Κολαούτι (70 Μπουζάγκλο), Στρουλ.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μοδέστο (46 Τοροσίδης), Χολέμπας, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα (70 Μήτρογλου), Ζαϊρί (58 Ιμπαγάσα), Ρόμενταλ, Όσκαρ, Ντιόγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις