ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Δ' ΕΘΝΙΚΗ: Νέο πρόσωπο ο Κάστορας.

Αρκετά ενισχυμένος και ανανεωμένος αναμένεται να παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Κάστορας, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του.
Η διοίκηση του Σταύρου Μπαχαδέρογλου σε συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή, Θόδωρο Βόλτση προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα υγιές και ανταγωνιστικό σύνολο. Από την περσινή ομάδα έμειναν οι Σιομπόβου, Κωνσταντίνου, Λιόντος, Καραμανλής, Μαλεγκάνος, Αντωνιάδης, Μήλιος, Μουρατίδης, Παπαθανασίου, Χατζάρας.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στο στόχαστρο του Κάστορα βρίσκονται ακόμη τρεις παίκτες ενώ μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι εξής: Γιώργος Αργυρός (34, επιθετικός, από το Νταηλάκη, παλιότερα έπαιξε στην Καστοριά), Αλέξανδρος Θεοδωρίδης (31, μεσοεπιθετικός, από την Πεντάβρυσο), Χρήστος Καλύβας (22, επιθετικός, από το Άργος Ορεστικό), Κώστας Κωνσταντινίδης (20, τερματοφύλακας, από την Κοζάνη), επίσης τρεις παίκτες από την Οινόη, οι Νίκος Μιχαηλίδης (22, αμυντικός), Νίκος Τσεμπερίδης (29, αμυντικό χαφ), Χρήστος Τσεμπερίδης (20, αμυντικός). Ακόμα, παίκτες του Κάστορα είναι οι Γιώργος Πολύζος (19, επιθετικός, από Νεάπολη Κοζάνης), Γιάννης Δήντσιος (18, δεξί μπακ-χαφ, από ΠΑΟΚ Κωσταραζίου), Χρήστος Κράτσιος (14, τερματοφύλακας, από την Κορησό) κι ο νεαρός Γιάννης Λάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις