ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Νέες πυρκαγιές σε Ηλεία, Μυτιλήνη

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή δασική βλάστηση στη θέση Μέλισσα, στα Λεχαινά Ηλείας. Επί τόπου επιχειρούν 16 πυροσβέστες,με 7 οχήματα και 2 αεροσκάφη,προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση, στην Καλλονή, Μυτιλήνης. Στην περιοχή επιχειρούν 18 πυροσβέστες, με 8 οχήματα, 8 τμήματα πεζοπόρο και 1 ελικόπτερο της πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.
Σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά στα Κύθηρα που ξέσπασε το Σάββατο σε χορτολιβαδική έκταση. Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής με 4 αεροσκάφη, 2 ελικόπτερα, 44 πυροσβέστες με 21 οχήματα και πεζοπόρα τμήματα μαζί με 7 βυτιοφόρα του Δήμου, καταβάλλουν προσπάθειες να τη θέσουν υπό έλεγχο, προσπάθεια που δυσχεραίνεται από τη μεγάλη περίμετρο του μετώπου. Η φωτιά εχθές το βράδυ αν και απέιλησε κατοικημένες περιοχές, περιορίστηκε από τους πυροσβέστες, που έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες.
Σε ύφεση είναι και η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε βραχώδη δασική έκταση στην περιοχή Βαβούριο του Δήμου Φιλιάτων του νομού Θεσπρωτίας. Τη φωτιά προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο 1 αεροσκάφος, 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Yπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, την φωτιά που ξέσπασε εχθές στο Λαγόποδο, στη Ζάκυνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις