ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ξήλωσαν δύο ΑΤΜ στη Δράμα και εξαφανίστηκαν!



«Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια» πέτυχαν οι άγνωστοι δράστες που χτύπησαν το κτίριο ενός πολυκαταστήματος έξω από την Δράμα. Μέσα σε λίγα λεπτά, με μια άριστα οργανωμένη επιχείρηση, κατάφεραν να «ξηλώσουν» δύο μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών και να εξαφανιστούν!

Το διπλό χτύπημα έγινε τα ξημερώματα στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του πολυκαταστήματος, μέσα στο οποίο υπήρχαν τα ΑΤΜ δύο τραπεζών. Οι διαρρήκτες γκρέμισαν με την βοήθεια γερανού ολόκληρη την κεντρική είσοδο, μπήκαν στο εσωτερικό και έδεσαν με ιμάντες τα ΑΤΜ.


Τραβώντας τα με τον γερανό, κατάφεραν να αποκολλήσουν από τις θέσεις τους και τα φόρτωσαν σε άλλο φορτηγό που είχαν παρκάρει στην είσοδο του πολυκαταστήματος! Αμέσως μετά, έγιναν άφαντοι πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία. Ο κλεμμένος γερανός που χρησιμοποίησαν, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος σε μικρή απόσταση και οι αστυνομικοί τον έκαναν «φύλλο και φτερό» αναζητώντας δαχτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού. Ως τώρα, δεν έχει γίνει γνωστό πόσα χρήματα περιείχαν τα δύο ΑΤΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις