ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η αντίστροφη μέτρηση του ΠΑΟΚ για το "ραντεβού" με την ιστορία



Δερμιτζάκης: “Αλλάζουμε επίπεδο με πρόκριση”. Γιόλ: “Κατώτερος ο ΠΑΟΚ”. Ήρθε η ώρα για να σταματήσουν τα λόγια και να μιλήσει...η μπάλα. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ με το βλέμμα στην πρόκριση στις 21:45.

Λίγες ώρες μένουν για τον επαναληπτικό του 1-1, του Άμστερνταμ, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άγιαξ και το κλίμα στις τάξεις του “δικεφάλου” είναι εξαιρετικό. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής το παρών έδωσαν περίπου 50 φίλοι της ομάδας οι οποίοι ενθάρρυναν τους παίκτες και ζήτησαν την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν θα μπορούσε να χάσει την τελευταία προπόνηση, πριν το σημαντικό αγώνα με τους Ολλανδούς. Ο Ζαγοράκης πήγε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής προς το τέλος του προγράμματος και είδε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Ζήσης Βρύζας την παρακολούθησε ολόκληρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Παύλος Δερμιτζάκης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 21 ποδοσφαιριστές: Κρέσιτς, Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαΐντι, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτνσερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Ζουέλα.

Χθές, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που προηγήθηκε της προπόνησης, ο
Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στην σημασία του αγώνα και στην βοήθεια του κόσμου, ενώ ο Μάρτιν Γιολ μίλησε με υποτιμητικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και φάνηκε προβληματισμένος από την ζέστη που συνάντησε η ομάδα του στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις