ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Νταβίντ Φούστερ είναι ο εκλεκτός του Βαλβέρδε για την επίθεση (video)

Μετά τον Μοϊσες Ουρτάδο, βρέθηκε και ο δεύτερος εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επίθεση.
Αυτός είναι ο 28χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Νταβίντ Φούστερ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες  ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με το "κίτρινο υποβρύχιο" για την απόκτησή του.
Τον Ισπανό στράικερ τον γνωρίζει καλά ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ειδικά από την περσινή τους συνεργασία όταν ο Βάσκος προπονητής ήταν στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την ισπανική ομάδα βρίσκονται σε εξέλιξη και τις επόμενες μέρες θα δούμε αν θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Ουρτάδο, τείνει να γίνει σίριαλ, αφού έχει εντοπιστεί μια διαφορά τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Εσπανιόλ. Βέβαια, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και δεν είναι ικανές να ναυαγήσουν την μεταγραφή. Μάλιστα, οι αισιόδοξες προβλέψεις τονίζουν πως την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά το θέμα.
Τέλος, από το φιλικό της Τετάρτης με τη Λα Κορούνια θα απουσιάσει ο Έντγσο Μαρέσκα, που έπαθε μια σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και θα χάσει τις προπονήσεις των επόμενων ημερών. Απόντες θα είναι και οι Μιραλάς-Βαλεριάνος, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Βαλβέρδε πήρε 21 παίκτες για τον αγώνα με τους Ισπανούς, οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Μπράβο, Α.Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Σοϊλέδης, Γ.Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Ριέρα, Ρόμενταλ, Μήτρογλου και Ντιόγκο.
* Την Τετάρτη θα περάσει από τα γραφεία ο Σουμπίνιο για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις