ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Οριστικά οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ!!!

Η φάση των ομίλων του Europa League έφτασε στο τέλος της και ο "Δικέφαλος" γνωρίζει το γκρουπ των ομάδων μέσα από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του στη φάση των "32". Την Παρασκευή (17/12) στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση.
Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της Πέμπτης (16/12) για τη φάση των ομίλων του Europa League, είναι γνωστές πλέον οι 15 ομάδες μέσα από τις οποίες θα προκύψει αυτή που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη φάση των "32"   της διοργάνωσης. Ουσιαστικά το βράδυ της Πέμπτης ξεκαθάρισε η κατάσταση για τις δύο από τις 15 ομάδες καθώς οι υπόλοιπες 13 ήταν από χθες γνωστό ότι θα βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών. Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Γιουβέντους στην Ιταλία, ισοβάθμησε στην κορυφή του 1ου ομίλου με τη Λεχ Πόζναν (κέρδισε με 1-0 στο Σάλτσμπουργκ) ωστόσο πήρε την 1η θέση λόγω της συνολικής διαφοράς τερμάτων. Ακόμη, η Αϊντχόφεν σιγούρεψε την 1η θέση στον 9ο όμιλο μετά την ισοπαλία με σκορ 0-0 απέναντι στην Μέταλιστ.
Η λίστα των πιθανών αντιπάλων του "Δικεφάλου" απαρτίζεται από 11 πρώτους των ομίλων του Europa League -ο ΠΑΟΚ δε γίνεται να κληρωθεί με τη Βιγιαρεάλ επειδή αγωνίστηκαν στον ίδιο όμιλο-, καθώς και από τους τέσσερις καλύτερους τρίτους των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 
Με βάση τα παραπάνω η λίστα των 15 πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ, που θα μπουν στην κληρωτίδα της Νιόν στις 14:00 την Παρασκευή (17/12), είναι η εξής:
Μάντσεστερ Σίτι
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Ντιναμό Κιέβου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ζενίτ
Στουτγάρδη
Αϊντχόφεν
Παρί Σεν Ζερμέν
Λίβερπουλ
Πόρτο
Σπάρτακ Μόσχας
Μπράγκα
Άγιαξ
Τβέντε
Πρώτο ματς στην Τούμπα, εκτός αν...
Οι αγώνες της φάσης των "32" θα διεξαχθούν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου. Βάσει των κανονισμών της UEFA, τα πρώτα ματς γίνονται στην έδρα των ομάδων που είχαν τερματίσει δεύτερες στον όμιλό τους. Συνεπώς, ο πρώτος αγώνας του ΠΑΟΚ θα είναι στην Τούμπα. Δεν αποκλείεται, όμως, να υπάρχει μία αλλαγή έδρα ή ημερομηνίας, αφού στους "32" προκρίθηκε και ο Άρης, καθώς η UEFA δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη διεξαγωγή αγώνων στην ίδια πόλη.
Διπλή αποστολή στη Νιόν
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί με δύο στελέχη της στην κλήρωση της Νιόν. Συγκεκριμένα, στην ελβετική πόλη θα ταξιδέψουν το μέλος της διοίκησης Γιώργος Φαρλαλής και ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας, Σταύρος Σουντουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις