ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Οι ευχές του Ντελ Πιέρο σε 200.000 άτομα (video)

Το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στους θρύλους της Γιουβέντους και του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η λατρεία των οπαδών του σε όλο τον κόσμο.
Ο λόγος για τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, ο οποίος θέλησε να στείλει μέσω διαδικτύου τις ευχές του εν όψει των εορτών, αναρτώντας βίντεο με την προσωπική του υπογραφή στο κανάλι Youtube του www.alessandrodelpiero.com. Αποτέλεσμα: Μέσα σε λίγες ώρες, περισσότερα από 200.000 άτομα έλαβαν τα ξεχωριστά μηνύματα του άσου της "γηραιάς κυρίας", αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στη γειτονική χώρα.
Έτσι, ο "Πιντουρίκιο", που φυσικά δεν περίμενε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τους... πιστούς του οπαδούς, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.
"Λοιπόν, δεν ξέρω τι να πω... Δεν μου είχε τύχει ποτέ να δώσω χριστουγεννιάτικες ευχές σε τόσους πολλούς άνθρωπους ταυτόχρονα.
Είναι πραγματικά μία όμορφη αίσθηση. Να εξηγήσω τι εννοώ: Το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων σηκώθηκα και με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι το χριστουγεννιάτικο βίντεο ξεπέρασε καθαρά τις 100.000 επισκέψεις στο κανάλι Youtube του www.alessandrodelpiero.com
Σε λιγότερο από 24 ώρες έγινε το βίντεο που έχετε παρακολουθήσει περισσότερο από κάθε άλλο στη σελίδα μου και κυρίως κατέλαβε την απόλυτη πρώτη θέση όσον αφορά στα βίντεο που έχουν παρακολουθηθεί περισσότερες φορές στην Ιταλία.
Τα σχόλιά σας στο Facebook ήταν εκπληκτικά. Ο σκοπός του βίντεο ήταν να κάνω μία έκπληξη δίνοντας τις ευχές μου σε όλους για να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που δεν ξεχνάτε ποτέ να μου δείχνετε...
Αλλά στο τέλος όπως πάντα την έκπληξη μου την κάνατε εσείς! Ευχαριστώ πραγματικά. Και για όσους το έχουν χάσει,
δείτε το βίντεο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις