ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Την απίθανη χορογραφία των «Αρειανών»!!!

Απίστευτη παράσταση από τους οπαδούς του Άρη στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ. Πάνω από 5 τόνοι χαρτιού και εξαιρετική χορογραφία έκαναν το «Βικελίδης» όχι απλά να μοιάζει, αλλά να ξεπερνά το «Μπομπονέρα».
Δεν είναι λίγες φορές που το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει μετονομαστεί σε «Λα Μπομπονέρα», λόγω των εκδηλώσεων των οπαδών σε κάθε αγώνα και ειδικά στα ντέρμπι, στα οποία η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι εκπληκτική. Στη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τη Ρόζενμποργκ, στην οποία οι παίκτες του Κούπερ πήραν την πρόκριση στους «32» του Europa League, οι οπαδοί των «κιτρίνων» με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν έκαναν το θρυλικό αργεντίνικο γήπεδο να μοιάζει… λίγο μπροστά στο «Βικελίδης»!
Φοβερή χορογραφία!

Αρχικά στη Θύρα 3, όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί, υπήρξε μια εξαιρετική χορογραφία με το σήμα του «Super 3» και την ημερομηνία ίδρυσης του συνδέσμου.
Απλά δεν έχει ξαναγίνει
!
Και αν όλοι πίστευαν πως με τη χορογραφία οι φίλοι του Άρη είχαν ολοκληρώσει την... παράστασή τους, διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Με το που μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, έγινε κάτι που δεν έχει προηγούμενο και δύσκολα θα έχει και επόμενο. Εκτός των βεγγαλικών που πετάχτηκαν στον αέρα, ο ουρανός πάνω από το «Βικελίδης» γέμισε από πέντε τόνους χαρτάκια. Το γήπεδο πραγματικά δεν φαινόταν καν, με την εικόνα να χαρακτηρίζεται τουλάχιστον μαγική…
Δεν σταμάτησαν λεπτό!
Εκτός όμως από τις χορογραφίες και τα χαρτάκια, ο κόσμος των «κιτρίνων» δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να τραγουδά για την αγαπημένη του ομάδα. Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα σε μία όπως αναφέραμε μαγική παράσταση των φιλάθλων του Άρη.
Αποθέωσαν Κούπερ και παίκτες
!
Οι εκδηλώσεις λατρείας των φιλάθλων δεν σταμάτησαν εντός γηπέδου, αλλά συνεχίστηκαν και εκτός. Πάνω από δύο ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, περισσότεροι από 300 φίλαθλοι παρά το τσουχτερό κρύο περίμεναν υπομονετικά τον Κούπερ και τους παίκτες του, τους οποίους και αποθέωσαν. Μάλιστα, για πολλά λεπτά είχαν περικυκλώσει το λεωφορείο και δεν το άφηναν να φύγει, δείχνοντας την λατρεία τους για τους παίκτες αυτούς, που τους έκαναν υπερήφανους.
πηγή:
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις