ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Εμμένουν στην απεργία οι υπάλληλοι πολιτικής αεροπορίας!

Σήμερα οι τελικές αποφάσεις!!!

Η ώρα των αποφάσεων για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας, που μετά από τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση που οδήγησε στην παραίτηση του προεδρείου της ΟΣΥΠΑ, αποφασίζουν σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Καθοριστική για τις αποφάσεις τους θα είναι η συνάντηση που θα έχουν οι συνδικαλιστές με τον υφυπουργό Μεταφορών Χ.Τσιόκα στις 11:00.
Οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥΠΑ επιμένουν στην απεργία που έχουν εξαγγείλει για τις 29 και 30 Δεκεμβρίου, απεργία που έχει κριθεί παράνομη και καταχρηστική από το Πρωτοδικείο της Αθήνας. Στη διάρκεια της συνεδρίασης, τα λεγόμενα «σκληροπυρηνικά» πρότειναν να τηρήσουν σκληρή στάση και να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, γεγονός που οδήγησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βασίλη Αλεβιζόπουλο, να υποβάλει την παραίτησή του.
Σήμερα, θα συνεδριάσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτή, ή όχι, την παραίτηση του κ. Αλεβιζόπουλου και να καθορίσει την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας.
Την απόφαση της ΟΣΥΠΑ περιμένουν με αγωνία όλοι όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με αεροπλάνο για να περάσουν τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στον αγαπημένο τους προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις