ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη Αγκαθιάς. Ανακοινωση: Τέλος ο Νίκος Παπανώτας!

Νίκη Αγκαθιάς: Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αριστείδης Ματσούκας, στο periferiako.com. Η Νίκη Αγκαθιάς, από σήμερα(Τρίτη) το απόγευμα είναι χωρίς προπονητή, καθώς οι δρόμοι της ομάδας με τον Νίκο Παπανώτα, χώρισαν μετά από 6 περίπου χρόνια.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αριστείδης Ματσούκας, μίλησε στο periferiako.com για την εξέλιξη αυτή και τόνισε πως η συνεργασία έπρεπε να λυθεί, ενώ τόνισε πως άπαντες είναι ευχαριστημένοι από την δουλειά του πρώην κόουτς.
Επίσης, επισήμανε πως ο κ. Παπανώτας έχει καλοδουλεμένη την ομάδα, ενώ αναφορικά με τον αντικαταστάτη του, αυτός θα είναι φιλόδοξος, με όρεξη για δουλειά!
Αναλυτικά τα όσα είπε στο periferiako.com
"Η συνεργασία με τον κ. Παπανώτα λύθηκε κοινή συναίνεση. Επρεπε να υπάρξει αλλαγή και εμείς θέλαμε να χωρίσουμε έτσι όπως αρχίσαμε. Με τον καλύτερο τρόπο και φιλικά.
Είμαστε ευχαριστημένοι από τον κ. Παπανώτα για τα όσα πρόσφερε, αλλά έπρεπε να γίνει αυτό. Την ομάδα την άφησε καλοδουλεμένη και αυτό θέλουμε να το πούμε".
ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ
Τέλος, αναφέρθηκε στον επόμενο κόουτς και τόνισε: "Σύντομα θα πάρουμε νέο προπονητή. Θέλουμε να είναι φιλόδοξος και με όρεξη για δουλειά".

Η ανακοίνωση του Νίκου Παπανώτα:
Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, Νίκος Παπανώτας, αποχώρησε από την ομάδα και ο ίδιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω . Είμαι πολύ ικανοποιημένος με όλα όσα καταφέραμε . Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, την Αγκαθιά , την ομάδα που αγάπησα και για την οποία έδωσα και την ψυχή μου .
Ευχαριστώ τις Διοικήσεις όλων των χρόνων και ειδικότερα τους κ. κ. Ματσούκα Αριστείδη , Αντωνόπουλο Κώστα και Χατζόπουλο Γρηγόρη .
Ευχαριστώ τον παλιό μου συνεργάτη Δημήτρη Χαλκιά και τον φροντιστή Κουκουλή Θεοφάνη για την άψογη συνεργασία.
Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που είχα σε αυτά τα 6 χρόνια για τη αγάπη και τη προσφορά τους σε αυτή την οικογένεια.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις