ΣΙΝΕ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Άντε Ρουκάβινα: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

Πού θεωρεί ο Κροάτης φορ ότι θα κριθεί το ματς;

Συνέντευξη έδωσε ο Άντε Ρουκάβινα στην «Εξέδρα», οπού μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, για τους παίκτες και τους παράγοντες που θα καθορίσουν την πρόκριση. Τέλος αναφέρθηκε στους έλληνες φιλάθλους λέγοντας ότι δεν σέβονται την εθνική ομάδα και βάζουν τους συλλόγους πιο πάνω από αυτήν.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το που θα κριθεί ο αγώνας:
«Στην ομαδική δουλειά. Όχι στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών. Αυτά σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν είναι αρκετά. Θα παίξει ρόλο η επιθυμία για τη νίκη, το πάθος και η τακτική, που είναι πολύ σημαντική. Διότι εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ προκρίνεται και με ισοπαλία»
Για του παίκτες που θεωρεί επικίνδυνους από τον ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτική ομάδα. με πολλούς δυνατούς παίκτες. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ποιος είναι σε καλή κατάσταση. Ο Κοντρέρας είναι πολύ καλός αμυντικός. Η επίθεση μας, άρα και εγώ αν αγωνιστώ, θα δυσκολευεί πάρα πολλά. Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται ο Βιεϊρίνια. Ανακατεύει τους αντιπάλους. Και βέβαια πολύ επικίνδυνος είναι ο Σαλπιγγίδης. Τον ξέρω και από τον Παναθηναϊκό. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ήθελε ο κάθε προπονητής στην ομάδα του. Δουλεύει σε όλο το παιχνίδι. Τρέχει ασταμάτητα και κουράζει τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Σάλπι είναι μοντέρνος ποδοσφαιριστής. Θα μπορούσε να παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».
Για τους έλληνες φιλάθλους:
«Πιστεύω ότι στην Ελλάδα δεν σέβεστε πολύ την εθνική σας. Για τους έλληνες φιλάθλους είναι πιο σημαντικοί οι σύλλογοι τους, Παναθηναϊκός ,Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ. Στην Κροατία δεν είναι. Για εμάς η εθνική μας είναι τα πάντα. Όταν παίζεις στην εθνική Κροατίας, είναι σαν να παίζει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Έτσι νιώθουμε εμείς».
Και τέλος μια σύγκριση ελληνικού – κροατικού πρωταθλήματος
«Στην Ελλάδα πιστεύετε ότι η καριέρα μου πήγε πίσω με την επιστροφή μου στην Κροατία. Δείτε όμως κάθε χρόνο πόσοι παίκτες φεύγουν από το ελληνικό πρωτάθλημα της Κροατίας. Πόσα χρήματα βγάζει η Ντιναμό κάθε χρόνο από μεταγραφές και πόσα μια ελληνική ομάδα. Για σκεφτείτε το».
Πηγή:
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις