ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Super League: Καβάλα – Ατρόμητος 1-1 (videos)

kavala atromitos 1 1Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Καβάλα και Ατρόμητος στο «Ανθή Καραγιάννη», για την 15η αγωνιστική της Super League 2010 – 2011. Ο Ogbeche (52’) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Kasperczak και ο Saganowski στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο πρώτο πεντάλεπτο «άγγιξαν» δύο φορές το γκολ, αλλά Camara και Saganowski πέταξαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στα σκουπίδια. Μετά το αρχικό σοκ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0, αν και θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι «αργοναύτες» πίεσαν με το ξεκίνημα του β’ μέρους και δικαιώθηκαν στο 52’. Ο Δρόσος σέντραρε από δεξιά και ο Ogbeche με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Μιχαηλίδη. Ο Γιώργος Δώνης ρίσκαρε αντικαθιστώντας το Μελισσά με τον Αναστασάκο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Έλληνας τεχνικός δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, καθώς ο Saganowski με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στο 93’ χάρισε στην ομάδα του Περιστερίου το βαθμό.
Σκόρερ: 52’ Ogbeche, 93’ Saganowski
Συνθέσεις
Καβάλα:
Galinovic, Σιόντης, Hrgovic, Tomasic, Θεοδωρέλλης, Die, Cardozo (88’ Ducrocq), Vucicevic (95’ Ναζλιδης), Δρόσος, Onwuatchi, Ogbeche (88’ Γιάννου)
Ατρόμητος:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς (68’ Αναστασάκος), Oliveira (60 Sambou), Baszczynski, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Saganowski, Καραγκούνης (46’ Brito), Τάτος, Camara
Γκολ και highlights από το Καβάλα – Ατρόμητος 1-1 (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις